1 saat oldu hala böyle acaba kuruyunca geçermi??monitörü hemen kapat fişten çek, monitörün ekranı bacağından ayır ve ekranı olabilidğince kurut. tabi içini falan açmaya çalışma sadece kurumaya bırak, düzelmez ise yapıcak bir şey yok geçmiş olsun.
umarım su döküldükten sonra 1 saat boyunca çalışır vaziyettte bırakmadın1 saat oldu hala böyle acaba kuruyunca geçermi??
Iıııııııııumarım su döküldükten sonra 1 saat boyunca çalışır vaziyettte bırakmadın.
yani kanka mefta olmuş anlaşılan garantiye versen uygun fiyata yaparlar belki.Iııııııııı
Yani hiçbir bişi olmadı sadece çizgi var veyani kanka mefta olmuş anlaşılan garantiye versen uygun fiyata yaparlar belki.
sana kalmış ben senin yerinde olsam şuan pc yi kapayıp monitörü kurumaya bırakırım 1 saat geçsede nemlenme halaa vardır hala ne beklion kapa PC yiYani hiçbir bişi olmadı sadece çizgi var ve
panikten onu unuttum
Kapalı ztn içini açim silimmi eğer sıvı varsasana kalmış ben senin yerinde olsam şuan pc yi kapayıp monitörü kurumaya bırakırım 1 saat geçsede nemlenme halaa vardır hala ne beklion kapa PC yi.
yani açabilirsen iyi ama garantisi varsa garanti dışı kalabilir içini açtığın için.Kapalı ztn içini açim silimmi eğer sıvı varsa
Garantisi bitti ?yani açabilirsen iyi ama garantisi varsa garanti dışı kalabilir içini açtığın için.
aç gitsin o zaman ama dikkatli ol çok detaya inme, kafanda ulan şurasınıdamı açsam diye bir şey geçmesin sonu kötü biterGarantisi bitti ?
AAçamadım ve 1 gün oldu artık düzelmez şansıma açılmıyodu modelinden dolayıaç gitsin o zaman ama dikkatli ol çok detaya inme, kafanda ulan şurasınıdamı açsam diye bir şey geçmesin sonu kötü biter.