Çözüldü✓ Monitörde inverse ghosting rate nedir?

Lillyths

80+
Reaksiyon skoru
11
monitör almayı düşünüyorum sistemim 2k destekliyor yayın, oyun ve edit amaçlı kullanacağım inverse ghosting rate nedir?
düşük mü yüksek mi olmalı ?
en çok veya en az kaç olmalı?
Bunu düşünüyorum fikriniz nedir?
FİYATA TAKILMAYIN. UCUZA 3'E 5'E BAKMAYIN.

Fiyat gereksiz pahalı, bunun yerine G7 alınır.

va panel istemiyorum, ayrıca curve o. ek olarak %21 ghosting rate i var sanırım kötü bir şey değil mi?
Fiyata bakmayın lütfen para umrumda değil. kalite ve özellikleri ortak karşılamalı benim isteklerim için .

Ters Ghosting diyebiliriz. Normalde görüntüye yetişemediğinden arkasında gölge bırakmaya Ghosting denir, görüntünün gittiği yerin de renginin değişmesine ise Inverse Ghosting denir. Düşük olması iyidir.

Örneğin;
1648039133002.png

va panel istemiyorum, ayrıca curve o. ek olarak %21 ghosting rate i var sanırım kötü bir şey değil mi?
Fiyata bakmayın lütfen para umrumda değil. kalite ve özellikleri ortak karşılamalı benim isteklerim için .
IPS flat panele oranla size daha büyük keyif verecektir. 1000r kavis ile kullanmak çok daha büyük bir deneyim. Fiyat umrumda değil diyorsunuz ancak bu kadar parayı veriyorsanız hakkını da alacaksınız elbet. Düz 27" panele bakmak bir noktadan sonra can sıkıyor benim açımdan.

1648039736100.png

1648039743121.png

Geri