Yardım Monitörde ölü pixel yayılırmı

GeZgiN

80+
Reaksiyon skoru
41
Arkadaşlar yeni monitör aldım fakat 1 ölü piksel çıktı aldığım yeri aradığımda değişim için en az 3 ölü pikselin olması gerektiğini söyledi geçenlerde forumda gezerken kullanırken ölü pikselin yayaılacağına benzer bir şey okumuştum servis telefonlarııma bakmıyor iade etsem ben 1739 a aldım şimdi 2589 tl diyor ne yapmalıyım
birde trendyoldan cüzdan ile almıştım cüzdana para iadesi ve ordanda karta geçme süresinde daha fazla zamlanırmı monitörler veya 2 piksel daha öldürüp değişim olayını yaptırabilirmiyiz ?

Maalesef dostum tv monitör tamamında 3 piksel konusu aynı. Hiç bir tedarikçi iade etmiyor.

Yayılma konusunda çok tecrübem yok. 7 aydır bende de 1 ölü piksel var. artış olmadı aylık olarak test ediyorum.

Maalesef dostum tv monitör tamamında 3 piksel konusu aynı. Hiç bir tedarikçi iade etmiyor.

Yayılma konusunda çok tecrübem yok. 7 aydır bende de 1 ölü piksel var. artış olmadı aylık olarak test ediyorum.
Hocam aslında çok göze batan bir yerde değil sağ üst köşe tarafında ama ailemi bu bütçeye zorla çıkardım ve babam 1700 tl verip arızalı ürünmü göndermişler diyince sıkıntı oldu

Hocam aslında çok göze batan bir yerde değil sağ üst köşe tarafında ama ailemi bu bütçeye zorla çıkardım ve babam 1700 TL verip arızalı ürünmü göndermişler diyince sıkıntı olduKötü bir durum
Kötü bir durum olmuş ancak içinde kalıcaksa hep acaba iade etsemiydim diye iade et bence o fiyata başka monitör bulursun.

Kötü bir durum olmuş ancak içinde kalıcaksa hep acaba iade etsemiydim diye iade et bence o fiyata başka monitör bulursun.
Aslında aklımda şu monitörü almak varda hani zama gelirse paranın karta yatacağı gün sıkıntı yaşayabilirim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,624
Üyeler
187,710
Son üye
Captain Claw
Geri