Hayır hepsi gerçek, sadece bazıları stok halinde 1ms olarak gelmiyor ve monitörden bir mod aktif edilerek açılıyor. (MPRT)Zaten piyasada 1ms olarak satılan monitörlerin çoğu gerçek 1ms değil ve onu farkedemiyorsunuz.
Eline sağlık gizemMerhabalar, bazı arkadaşlar 1 MS ve 2 MS muhabbetine çok takılıyor.
"1 MS olmasını istiyorum, 2 MS kötü" vs.
Şimdi arkadaşlar;
1 MS, 0.001 saniyedir.
2 MS, 0.002 saniyedir.
Aradaki fark 0.001 saniye arkadaşlar. Bu aradaki farkı anlamanız çok zor. Anlayamazsınız da zaten.
Ayrıyeten her oyunda 1 MS alabilmeniz de çok zor.
Örnek:
League of Legends:
Aldığım MS 7.
Alıntıyı görüntüle
Valorant:
Aldığım MS 7.
Alıntıyı görüntüle
Fifa 21:
Aldığım MS 13.
Alıntıyı görüntüle
Yanlış anlaşılma olmasın, kullandığım monitör ASUS VG249Q. 144 Hz 1 MS bir monitör kullanıyorum.
Kısaca demek istediğim, 1 MS muhabbetine çok takılmayın. 2 MS'de olsa 4 MS'de olsa kullanın.
Millet anlarsa iyi olur adam gelmiş bana ghossting monitörü savunuyorTeşekkür ederim, yardımcı olduysa ne mutlu.
Bende 99999FPS kamera gözü var 0.1MS'yi bile ayırt ediyorum.Merhabalar, bazı arkadaşlar 1 MS ve 2 MS muhabbetine çok takılıyor.
"1 MS olmasını istiyorum, 2 MS kötü" vs.
Şimdi arkadaşlar;
1 MS, 0.001 saniyedir.
2 MS, 0.002 saniyedir.
Aradaki fark 0.001 saniye arkadaşlar. Bu aradaki farkı anlamanız çok zor. Anlayamazsınız da zaten.
Ayrıyeten her oyunda 1 MS alabilmeniz de çok zor.
Örnek:
League of Legends:
Aldığım MS 7.
Alıntıyı görüntüle
Valorant:
Aldığım MS 7.
Alıntıyı görüntüle
Fifa 21:
Aldığım MS 13.
Alıntıyı görüntüle
Yanlış anlaşılma olmasın, kullandığım monitör ASUS VG249Q. 144 Hz 1 MS bir monitör kullanıyorum.
Kısaca demek istediğim, 1 MS muhabbetine çok takılmayın. 2 MS'de olsa 4 MS'de olsa kullanın.
Aynen öyle.1 MS pazarlama taktiğidir zaten üstüne monitörlerde 1 MS olan piksel 2-3 tane varsa vardır. Monitörler zaten ortalama 3-11 MS arasında değişmektedir günümüzdeki monitörler.
Rica ederim.Teşekkürler
Aynen öyle ayırt edebiliyorlar.Bende 99999FPS kamera gözü var 0.1MS'yi bile ayırt ediyorum.
Yaw heheheBende 99999FPS kamera gözü var 0.1MS'yi bile ayırt ediyorum.
Olayı anlamadın ki.Yaw hehehe
Olay ne olabilir ki geyikten başka?Olayı anlamadın ki.
Ceylan olabilir.Olay ne olabilir ki geyikten başka?