Ceylan olabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Karnım ağrıyor şu anCeylan olabilir.
Ceylan olabilir.
Karnım ağrıyor şu anCeylan olabilir.
Sizin internet sitelerinde gördüğünüz 1ms MPRT değeridir.
Bide bu işin GTG değeri var.
Güzel fiyat.LG UltraGear 24GN650-B Monitör Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
LG UltraGear 24GN650-B Monitör en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! LG UltraGear 24GN650-B Monitör incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!www.gittigidiyor.com
Gerçek 1 ms gtg ve IPS ben aldım
Mprt si de 6 ms . İyi gibi IPS panele göre ben 1650 ye aldım. Renkleri hdr özelliği kutudan dp çıkması. ve LG zaten dünyada en büyük panel üreticilerinden biri. Ama alacak arkadaşlar dikkat etsin. 24GN650 - B olanı alsın. 24GL650-B olan iyi değil.Güzel fiyat.
Genellikle mprt değerinden bahsediliyor.
%99
Bu değerleri nerden öğrendiniz?Mprt si de 6 ms . İyi gibi IPS panele göre ben 1650 ye aldım. Renkleri hdr özelliği kutudan dp çıkması. ve LG zaten dünyada en büyük panel üreticilerinden biri. Ama alacak arkadaşlar dikkat etsin. 24GN650 - B olanı alsın. 24GL650-B olan iyi değil.
Hemen atıyorumBu değerleri nerden öğrendiniz?
Normalde tam tersi oluyor.Hemen atıyorum
MPRT, gtg ve LG 24GN650-B 1ms gtg- ah-ıps monitör
Arkadaşlar herkese iyi pazarlar. Dün akşam bir postun altında bu monitör hakkında konuşurken, bazı terimleri ve monitörün özelliklerini açıklamak için bu postu açmak istedim. Öncelikle GTG ve MPRT'den bahsedelim. Bu bilgilere yaklaşık 3 haftalık Reddit ve blurbusters konularından eriştim. Yanlış...www.technopat.net
Hocam lgnin sitesindede gerçek 1 ms gtg olduğu yazıyor. Arkadaşta başkasından görüp aldı ve testini yaptı bizim için istedik diye bi sn ona da bakayım.Normalde tam tersi oluyor.
Arkadaşa pek güvenemedim şahsen.
IPS ve gerçekten 1ms olan br monitörü 1800liraya zor alıyoruz biraz.
Yazılı bir kaynak bulamadım.
Monitör yeni bu arada o yüzden değerler böyleNormalde tam tersi oluyor.
Normalde tam tersi oluyor.
Gerçek ise helal olsun LG ye.Hocam lgnin sitesindede gerçek 1 ms gtg olduğu yazıyor. Arkadaşta başkasından görüp aldı ve testini yaptı bizim için istedik diye bi sn ona da bakayım.
Monitör yeni bu arada o yüzden değerler böyle
300CD değere sahip GTG değeri 1ms IPS panel ve pivot bir monitör.Hocam lgnin sitesindede gerçek 1 ms gtg olduğu yazıyor. Arkadaşta başkasından görüp aldı ve testini yaptı bizim için istedik diye bi sn ona da bakayım.
Monitör yeni bu arada o yüzden değerler böyle
LG 23,8'' UltraGear™ Full HD IPS 1ms (GtG) Oyun Monitörü | LG Türkiye
LG hakkında bilgi alın 24GN650-B. LG için resimleri, yorumları ve teknik özellikleri bulun 24GN650-B 23,8'' UltraGear™ Full HD IPS 1ms (GtG) Oyun Monitörüwww.lg.com
Ben aldım ne test yapmak lazım bana söylersen bi bakarım. Test yaparız. Ekran kartım yok ama şuan imzadaki sistem varGerçek ise helal olsun LG ye.
300CD değere sahip GTG değeri 1ms IPS panel ve pivot bir monitör.
Tadından yenmez.