Monitörü çizdim tamir edebilir miyim?

oaK´

80+ Gold
Reaksiyon skoru
4,601
selamlar monitör kolunu takarken monitörü masaya yatırmıştım ve masada sert bi şey varmış monitörü çizmiş, bunu tamir edebilir miyim? çok rahatsız edici bi şey değil ama orda olduğunu bilmek rahatsız ediyor

Sanmam. geçmiş olsun hocam

Hayır tamiri yok. Monitör dış zarını çizmişsin zararı yok alışırsın.

Herhangi bir tamiri yok düşünmezseniz bir şüre sonra varlığını unutursunuz (Benim arkadaşıma sabah "sana akşam şunu atacağım bunu atacağım" diyip akşama doğru hepsini unuttuğum gibi)

selamlar monitör kolunu takarken monitörü masaya yatırmıştım ve masada sert bi şey varmış monitörü çizmiş, bunu tamir edebilir miyim? çok rahatsız edici bi şey değil ama orda olduğunu bilmek rahatsız ediyor
Tamir olmaz.Unutmaya çalış.Bir daha sökerkende ekran kısmını yumuşak bir şey ile korumanı tavsiye ederim

Tamir olmaz.Unutmaya çalış.Bir daha sökerkende ekran kısmını yumuşak bir şey ile korumanı tavsiye ederim
ya yatakta yapıcaktım dedim bükülür kırılır falan keşek mouse pad üzerinde yapsaymışım ya

Geçmiş olsun maalesef çözümü yok değişmesi lazım dış ekranın başka yok

Geri