Monitörü Garanti kabul eder mi??

Krahzul

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhabalar cuma günü monitörümde katmanlı bir görüntü oluşmaya başladı bir sonraki gün ise ekran açılıyor fakat tamamen siyah bir şekildeydi garantiye gönderdim herhangi bir darbe veya su teması olmadı garanti kapsamına girermi?

Ekler

• IMG_20251025_152714.webp
    IMG_20251025_152714.webp
    1.3 MB · Hit: 26
Merhabalar cuma günü monitörümde katmanlı bir görüntü oluşmaya başladı bir sonraki gün ise ekran açılıyor fakat tamamen siyah bir şekildeydi garantiye gönderdim herhangi bir darbe veya su teması olmadı garanti kapsamına girermi?
dışarıdan bir darbe yoksa girer muhtemelen şahsi fikrim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

dışarıdan bir darbe yoksa girer muhtemelen şahsi fikrim
kablonda bir sıkıntı yok dimi

Evet kabloda bir sıkıntı yok kabloyu çıkardığımda displayport no Signal yazması gereken ekrandada aynı şekilde siyah bir görüntü oluyordu güç kablosunu da değiştirerek denedim

Asus servisine 2 ürün gönderdim. 1 . senin yasadığın sorunun benzerini yasıyordum sorgusuz değisim yaptılar 1 sene kullandığım halde
2. üründe 8600 servis ücreti çıkartılar. 1 saat kullanmadığım ürün https://forum.donanimarsivi.com/konu/incehesap-com-satin-alirken-1-degil-100-kere-dusunun.1164411/
Yani için rahat olsun eğer dışardan baktığında monitörün dısında darbe izi yoksa veya sorun dışında değilse garanti kapsamına giriyor

3 yıldır kullanmaktayım hiç bir iz yok en azından tamir olsun yeter

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,155,927
Üyeler
183,775
Son üye
ılGT
Geri