Ekran kartı amd mi?MONİTORU KAZIYORUM NEDEN BÖYLE
yardımcı olabilecek varmı ekran kartı 45 derecede falan donanım hızlandırmayı kapatınca düzeliyor ama kapatmadan bir çözümü yok mu
MPO kapatmayı denediniz mi?nvidia 3060 ti işlemci ryzen 5 5600x
1- her yerden donanım hızlandırma vb kapattım.nasıl yapabilirim hocam
teşekkür ederim şuanda olmuyor gibi bu arada bu donanım hızlandırmayı açınca ne gibi şeyler değişiyor daha mı akıcı oluyor spotify brave v.s hepsinde oluyordu tek tek kapatmıştım geri açıyorum şu andayaptım pcyi resleyip deneyeceğim
yok hocam herşeyde oluyordu donanım hızlandırma olan şuanda geçti gibi 3 dakika falan oldu yaşamadımdc bugu, çoğu kişide oluyor.
Ne güzel çözüldüğü. Hatırladığım kadarıyla donanım hızlandırma bazı işleri işlemcinin üzerinden alıp ekran kartına devrediyordu, yani işlemcinin yükünü azaltmak için ekran kartına veriyordu.teşekkür ederim şuanda olmuyor gibi bu arada bu donanım hızlandırmayı açınca ne gibi şeyler değişiyor daha mı akıcı oluyor spotify brave v.s hepsinde oluyordu tek tek kapatmıştım geri açıyorum şu anda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yok hocam herşeyde oluyordu donanım hızlandırma olan şuanda geçti gibi 3 dakika falan oldu yaşamadım
çok iyi hocam valoda falan fps artar o zaman genelde çünkü arkada brave discord gibi şeyleri açıyorum birde manyetik klavye ile ilgili bi sorunum var pc açıldığı zaman rastgele basıyor kabloyu çıkart tak yapınca düzeliyor bilginiz varsa video atayım mı ?Ne güzel çözüldüğü. Hatırladığım kadarıyla donanım hızlandırma bazı işleri işlemcinin üzerinden alıp ekran kartına devrediyordu, yani işlemcinin yükünü azaltmak için ekran kartına veriyordu.
Valla hocam klavye işinde sıfır bilgim var ya, klavye gurmeleri için isterseniz ayrı bir konu açın.çok iyi hocam valoda falan fps artar o zaman genelde çünkü arkada brave discord gibi şeyleri açıyorum birde manyetik klavye ile ilgili bi sorunum var pc açıldığı zaman rastgele basıyor kabloyu çıkart tak yapınca düzeliyor bilginiz varsa video atayım mı ?
tamamdır tekrardan çok teşekkür ederimValla hocam klavye işinde sıfır bilgim var ya, klavye gurmeleri için isterseniz ayrı bir konu açın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Birde aklınızda bulunsun, bu açtığınız ayara rağmen internette siyah ekran veya donma yaşarsanız büyük ihtimalle donanım hızlandırmadan dolayıdır.