arkadaşlar benim bilgisyarım asus rog strix g15 3050 ti modeli az önce bu monitörü aldım 2k 165 hz ben monitörü laptobuma nasıl 2k 165 hzi tam olarak alıcam hangi kablo clazım sanırım laptopbda sece hdmı girşi var
ilk olarak aldığın monitör berbat geçmiş olsun diyorumarkadaşlar benim bilgisyarım asus rog strix g15 3050 ti modeli az önce bu monitörü aldım 2k 165 hz ben monitörü laptobuma nasıl 2k 165 hzi tam olarak alıcam hangi kablo clazım sanırım laptopbda sece hdmı girşi var
kanka iptal etsene şu monitörüarkadaşlar benim bilgisyarım asus rog strix g15 3050 ti modeli az önce bu monitörü aldım 2k 165 hz ben monitörü laptobuma nasıl 2k 165 hzi tam olarak alıcam hangi kablo clazım sanırım laptopbda sece hdmı girşi var
ne alayım pekikanka iptal etsene şu monitörü
Berbat olmasının sebebi ne bilmediğimden soruyorum.ilk olarak aldığın monitör berbat geçmiş olsun diyorum
2 olarak laptopta dp portu varsa dp kablosu ile yoksa hdmi kablosu ile hdmi 2.0 yada 2.1 olması lazım sanırım o laptopta
Forumda bunu alıp sorun yaşayan çok var monitör tarafında Casper ve monsterdan uzak durulmalıBerbat olmasının sebebi ne bilmediğimden soruyorum.
ne alayım peki