Monitörü nasıl 1. ekran olarak kullanabilirim?

Vulks

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
2,031
Selam ekran kartına hem monitörü hem televizyonu bağlayınca nedense televizyonu 1. ekran olarak kabul ediyor ama ben monitörümün 1. ekran olmasını istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim?
Ekran kartı monitöre HDMI ile bağlı televizyon ise DP to HDMI ile bağlı (DP port ekran kartına takılı ,hdmi kısmı televizyona).

Masa üstüne sağ tık yapınız, görüntü ayarlarına girerek 1-2 şeklinde ekranları gösterecektir. Bunlardan 2 olanı diğer tarafa atınız.

Selam ekran kartına hem monitörü hem televizyonu bağlayınca nedense televizyonu 1. ekran olarak kabul ediyor ama ben monitörümün 1. ekran olmasını istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim?
Ekran kartı monitöre HDMI ile bağlı televizyon ise DP to HDMI ile bağlı (DP port ekran kartına takılı ,hdmi kısmı televizyona).
Windows+P sadece ikinci ekran seçiniz.

Ekrana sağ tıkla görüntü ayarlarına baş hocam orda 1,2 diye gözüküyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,460
Üyeler
191,110
Son üye
Mehmet Y. Arslan
Geri