monitörü nasıl bozarız ?

Bunun için birde taktik veren arkadaşlar var, yazık değil mi babanıza.
Zamanında para verip almış koymuş, siz nasıl bozarım diyorsunuz bu devirde. 50 lira 100 lira bile etse para kıymetli.
Çok istiyorsa çalışıp kazanıp kendi alsın bir dah abozabiliyor mu bakalım.

hocam monitör iyi değil zaten kimse almaz böyle konuşman doğru değil elimdekinin değerini inan senden iyi biliyorumdur ama bahsetttiğim monitörün ekranını görsen sende dersin boz

Arkadaşınız ile siz kaç yaşındasınız ?
Meraktan soruyorum.

kasasını yeni aldı herşeyi yeniledi monitör kaldı.
bencem beklesin babasını zora sokmasın babasına söylesin baba yeni monitör istiyorum bu çok eskidi desin babası yeniler bencem çokta zorlamanın bi manası yok bana göre benim monitörümde 10yılllıktı 9.5cu yılda bozuldu geç açılmaya başladı en az 10saat açılmasını bekledğimi hatırlıyorum en son tamamen bozulunca almıştı babam bencem beklesin :D

bencem beklesin babasını zora sokmasın babasına söylesin baba yeni monitör istiyorum bu çok eskidi desin babası yeniler bencem çokta zorlamanın bi manası yok bana göre benim monitörümde 10yılllıktı 9.5cu yılda bozuldu geç açılmaya başladı en az 10saat açılmasını bekledğimi hatırlıyorum en son tamamen bozulunca almıştı babam bencem beklesin :D
kanka babasının durumu çok çok iyi

arka kapağını aç ve ana kartına zarar ver yada bir çipini kır

içini aç anakart devrelerinden komperatörlerden belli yerlerdekilerden 3-4 tane sök hiç bir şey yapamaz.

İçini aç kabloları sök al çekici vur devreye anakarta

Geri