idare edilcek durumda değil babası biraz cimri ondan dolayı böyle bir durumda.
kanka bende anlamadım ben sadece soru sordum başladılar böyle konuşmaya.Arkadaşlar ne diye her şeye burnunuzu sokmak zorundasınız, fikir istemiş fikir verip geçin.
babası durumu çok iyi hemde çok.belki de babası cimri değildir sadece alcak durumu yoktur
bence siz başka ailenin arasında olan şeylere karışmayın bozulunca arkadaşınız senin adını falan verir suç sana kalır salla bence alcak durumu varsa ama almıyosa vardır bi bildiğikanka bende anlamadım ben sadece soru sordum başladılar böyle konuşmaya.
Mesaj otomatik birleştirildi:
babası durumu çok iyi hemde çok.
Itina ile yapabilirim dava açılmayacak ise mala zarar vermektenUçan tekme?
bak bana sadece nasıl bozacağını sordu bende sizden yardım istedim ayrıca böyle bişey söylese bile bana sorulan soruya cevap verdim ondan dolayı sorun yok ki öyle bişey söylemez.bence siz başka ailenin arasında olan şeylere karışmayın bozulunca arkadaşınız senin adını falan verir suç sana kalır salla bence alcak durumu varsa ama almıyosa vardır bi bildiği
açın içini bozun ne diyelim kibak bana sadece nasıl bozacağını sordu bende sizden yardım istedim ayrıca böyle bişey söylese bile bana sorulan soruya cevap verdim ondan dolayı sorun yok ki öyle bişey söylemez.
Bunun için birde taktik veren arkadaşlar var, yazık değil mi babanıza.arkadaşımın babası monitör alcak ama şuıanda casper var o bozulmadan almıyor çok kötü monitör nasıl bozarız bunu ?
öyle yapıcak zaten söyledim.açın içini bozun ne diyelim ki
abi kadın doğru söylür haBunun için birde taktik veren arkadaşlar var, yazık değil mi babanıza.
Zamanında para verip almış koymuş, siz nasıl bozarım diyorsunuz bu devirde. 50 lira 100 lira bile etse para kıymetli.
Çok istiyorsa çalışıp kazanıp kendi alsın bir dah abozabiliyor mu bakalım.