Harunbeyxc
80+
- Reaksiyon skoru
- 32
ptt avmNereden aldınız ?
14 gün içinde iade almak zorundalar. Direkt iade talebi oluşturun. Ölü piksel konularına hiç girmeden iade edin.ptt avm
ölü pixsel konusuna girdim ve direk gönderdim şirket bir bahane bularak iademi red etti bende bugün servise gönderdim14 gün içinde iade almak zorundalar. Direkt iade talebi oluşturun. Ölü piksel konularına hiç girmeden iade edin.
Pttavm ile ne kadar uğraşırsınız bilemiyorum. Amazon yada Hepsiburada harici monitör almamanızı öneririm.
ölü pixsel konusuna girdim ve direk gönderdim şirket bir bahane bularak iademi red etti bende bugün servise gönderdim
Tüm yazışmaları ve durumu kayıt altına alın.
Size Thh yolu gözükecek gibi duruyor.
bencede cayma hakkını kullansa daha doğru olurdu inşallah çözüme kavuşurKardeşim THH hiçbir şey yapamaz. Çünkü satıcı belli bir piksele kadar kayıpların iadesini yada değişimini yapmak zorunda değil. Arkadaş internet üzerinden yapmış olduğu alışverişini 15 gün içinde iade hakkını kullanabilir fakat arkadaş bu hakkını değil piksel kaybı şikayeti ile iade etmek istediğini bildirmiş. İnisiyatif tamamı ile satıcı kalmış durumda.
bahane neymis cayma hakkini nasil reddediyor?ölü pixsel konusuna girdim ve direk gönderdim şirket bir bahane bularak iademi red etti bende bugün servise gönderdim
Thh’nin birçok emsal kararı mevcut. 1 ölü piksel dahi olsa geri almak zorundalar.Kardeşim THH hiçbir şey yapamaz. Çünkü satıcı belli bir piksele kadar kayıpların iadesini yada değişimini yapmak zorunda değil. Arkadaş internet üzerinden yapmış olduğu alışverişini 15 gün içinde iade hakkını kullanabilir fakat arkadaş bu hakkını değil piksel kaybı şikayeti ile iade etmek istediğini bildirmiş. İnisiyatif tamamı ile satıcı kalmış durumda.
Thh’nin birçok emsal kararı mevcut. 1 ölü piksel dahi olsa geri almak zorundalar.
Kaldı ki konuda 10 adetten fazla ölü pikselden bahsediliyor.
Ayıplı ürün aldığınız için sizden eksik para mı alıyorlar ???
Lütfen yanlış yönlendirmeyin.
Örneğin;
1 ölü pikselden dolayı THH'ye başvuru sonrası 1 ölü piksel daha çıktıktan sonra ne yapılmalı?
Arkadaşlar merhaba. Başlıkta da yazdığı gibi 1 ölü pixelden THH başvuru yapmıştım ama şimdi 1 tane daha ölü pixel oluşmuş. Toplamda 2 tane oldu ne yapabilirim, dosyayı değiştirme ihtimalim var mıdır?www.technopat.net
Ölü pikselden dolayı satıcı haklı bulundu öyle mi ?Kardeş kimseyi yanlış yönlendirdiğimiz yok. Adamcağız zaten bahanenin ölü pikselden kaynaklı olduğunu söyleyip geri yollamış. Daha önce başıma geldiği için yazıyorum. THH gitmeme rağmen satıcı haklı bulundu.