Neler Yeni

monitörü satarken bunu söylemelimiyim?

babaadamsiteiçiya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Yiğit
arkadaşlar ben biraz kull hakkına takıntılıyım şimdi benim monitörün ekranın sağ tarafı sağ taraftaki plastikten biraz yüksek moniitörde hiçbir etkisi yok sadece görüntü olarak anlatamadım pek ama sizce söylemelimiyim?

madmax

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Şemsettin Turan
Kesinlikle söylemelisin.

babaadamsiteiçiya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Yiğit
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kesinlikle söylemelisin.
hocam anlatamadım çok büyük birşeymiş gibi anlattım bakın şimdi monitörün burasında sağ köşesinde biraz yamukluk var gibi bide ekran çok hafif önde orda

Ekler

• 1703532247640.png
    1703532247640.png
    315.6 KB · Hit: 58

ÇağdaşKsK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
410
İsim
Çağdaş Alkan
arkadaşlar ben biraz kull hakkına takıntılıyım şimdi benim monitörün ekranın sağ tarafı sağ taraftaki plastikten biraz yüksek moniitörde hiçbir etkisi yok sadece görüntü olarak anlatamadım pek ama sizce söylemelimiyim?
Söyle kardeşim sıkıntı yok , satılmaz korkusu ile insanlara kusurlu ürünü kusursuzmuş gibi satmak bize yakışmaz. Aynı şey bizim başımıza da gelebilir ürün alırken, dürüst olmak lazım
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam anlatamadım çok büyük birşeymiş gibi anlattım bakın şimdi Alıntıyı görüntülemonitörün burasında sağ köşesinde biraz yamukluk var gibi bide ekran çok hafif önde orda
Alacak kişi çok kafaya takmaz bunu bence

babaadamsiteiçiya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Yiğit
Söyle kardeşim sıkıntı yok , satılmaz korkusu ile insanlara kusurlu ürünü kusursuzmuş gibi satmak bize yakışmaz. Aynı şey bizim başımıza da gelebilir ürün alırken, dürüst olmak lazım
bende kul hakkı takınıtısı var bide söyleyim o yüzden en kötü 2.monitör olarak kullanırım

Alacak kişi çok kafaya takmaz bunu bence
bencede ama bilmiyorum bakacaz

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,785
İsim
Eren Güven
nolursa olsun ikinci el bi ürün satarken durumunu detaylı bi şekilde anlatman gerekiyor. ikinci el alan insanlar genelde böyle şeylere pek takılmaz zaten. facebook ta bir sürü ikinci el pc grubu var oralarda kolaylıkla satarsın

babaadamsiteiçiya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Yiğit
nolursa olsun ikinci el bi ürün satarken durumunu detaylı bi şekilde anlatman gerekiyor. ikinci el alan insanlar genelde böyle şeylere pek takılmaz zaten. facebook ta bir sürü ikinci el pc grubu var oralarda kolaylıkla satarsın
sağolun hocam

Top Bottom