Neler Yeni

Monitörüm arada çok hızlı göz kırpıyor

Muhammetx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Muhammet Akgün
Arkadaşlar selam bilgisayarımı yeni aldım monitör game power 27 display port ile bağlı 1 hafta oldu aldıktan sonra monitör bir süreden sonra arada çok hızlı bir şekilde göz kırpıyor görüntü gider gibi ama çok hızlı olduğu için sıkıntı etmedim devam ettim fakat şuan çok sinir bozucu bilgisayarıma bir kaç program dışında bir şey indirmedim programlar da ekran kartı işlemci falan o tür programlar lütfen yardımcı olurmusunuz
02B85157-B4FB-4EDD-9109-261A96C03980.jpg

Son düzenleme:

fieryz

80+ Titanium
En İyi Cevap
29
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,056
İsim
Ömer
Steam
fieryz
Monitörün kablolarını kontrol et, tam oturduklarından emin ol.

• Beğen
Reaksiyonlar: Muri

Muri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
Murat Aslan Kaşko
kablolarına iyi bak.farklı kabloyla dene birde.sıkıntı monitorde de olabilir fakat önce kablodanmı onu öğrenelim.

Muhammetx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Muhammet Akgün
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Monitörün kablolarını kontrol et, tam oturduklarından emin ol.
Kontrol ettim hatta display port kablosunu kontrol edeyim derken girişini zorladım diğer girişe taktım sonra monitörü de kontrol ettim takılı tam takılı ama sağa sola oynuyor kablo
Mesaj otomatik birleştirildi:

kablolarına iyi bak.farklı kabloyla dene birde.sıkıntı monitorde de olabilir fakat önce kablodanmı onu öğrenelim.
Kabloları kontrol ettim ilk başlarda nadir oluyor sorun bir süreden sonra coğalıyor 1 dakikada bir felan oluyor

Muri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
Murat Aslan Kaşko
monitoru garantiye yollamanız gerek sanırsam.Yeni kablo ile deneyin.

Muhammetx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Muhammet Akgün
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Garantinin boş geri göndereceğini tahmin ediyorum ama son çare denerim artık çok sinir bozucu ve yeni aldım

Arkadaşlar selam bilgisayarımı yeni aldım monitör game power 27 display port ile bağlı 1 hafta oldu aldıktan sonra monitör bir süreden sonra arada çok hızlı bir şekilde göz kırpıyor görüntü gider gibi ama çok hızlı olduğu için sıkıntı etmedim devam ettim fakat şuan çok sinir bozucu bilgisayarıma bir kaç program dışında bir şey indirmedim programlar da ekran kartı işlemci falan o tür programlar lütfen yardımcı olurmusunuz
Garantinin boş geri göndereceğini tahmin ediyorum ama son çare denerim artık çok sinir bozucu ve yeni aldım

Video çektim de buraya yüklenmiyor sanırım sadece fotoğraf var

Son düzenleme:

zamzom

80+

Video çektim de buraya yüklenmiyor sanırım sadece fotoğraf var
Halledebildiniz mi ben de yeni aldım Win11 den şüpheleniyorum

Top Bottom