@MR. Salieri nin dediği gibi cilve yapıyordur.gözlerim bozuk zaten ama maalesef monitörden olduğuna eminim
yok hocam garip bişiy ya akşam ben videosunu çekeyim en iyisi büyük ihtimalle benim gibi bu problemi aynı veya farklı monitörlerde yaşayanlar var@MR. Salieri nin dediği gibi cilve yapıyordur.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Heee sen şu alt tab atarken çıkan menüyü mü diyorsun? Hızlı alt tab atınca göz kırpıyor gibi oluyor.
Hocam bak. Hızlıca alt tab atarsan göz kırpıyor gibi oluyor. Bende hızlı alt tab attığımda göz kırpar gibi oluyor.yok hocam garip bişiy ya akşam ben videosunu çekeyim en iyisi büyük ihtimalle benim gibi bu problemi aynı veya farklı monitörlerde yaşayanlar var
oyun içersindede oluyor ayrıca onu söylemeyi unuttumHocam bak. Hızlıca alt tab atarsan göz kırpıyor gibi oluyor. Bende hızlı alt tab attığımda göz kırpar gibi oluyor.
Ekranın hepsi mi göz kırpar gibi oluyor?oyun içersindede oluyor ayrıca onu söylemeyi unuttum
Sayılır hocamEkranın hepsi mi göz kırpar gibi oluyor?
aynen hocam ama ekranı sanki f5liyorlarmış gibisanki masaüstünde f5 yapıyor gibi mi yapıyor süreklli oyunlarda ? Ekran kartın amd ise bnde 5700xt varken msi dragon center yükleyince 2 driver çakışma yapıyordu ve sürekli f5 yapar gibi ekran göz kırpıyordu
Monitörden değilde bana kalırsa ekran kartı driverından yapıyor. Tekrar söylüyorum msi rx 5700xt ekran kartı varken sistemde dragon center ve amd ekran kartının driverını aynı anda kurunca çakışma yapıyordu ve f5 ler gibi ekran sürekli göz kırpıyorduaynen hocam ama ekranı sanki f5liyorlarmış gibi
ekran kartını değiştirdim bakalım yapıcak mıMonitörden değilde bana kalırsa ekran kartı driverından yapıyor. Tekrar söylüyorum msi rx 5700xt ekran kartı varken sistemde dragon center ve amd ekran kartının driverını aynı anda kurunca çakışma yapıyordu ve f5 ler gibi ekran sürekli göz kırpıyordu
ekran kartından ziyade yardımcı programları kaldırıp bir eski driverı kurmayı deneseydin keşkemekran kartını değiştirdim bakalım yapıcak mı
hocam hali hazırda bir takas süreci vardı onu gerçekleştirdim ve şuan herhangi bir problem görmüyorum belkide gözlerim daha da bozulmuşturekran kartından ziyade yardımcı programları kaldırıp bir eski driverı kurmayı deneseydin keşkem