Monitörüm darbe alıp kırıldı

Suwariba

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,296
Ekranı ufak darbe aldı böyle oldu buna yapabileceğim bir şey var mı? Gamepower marka keşke almasaymışım keşke demekten başka yapabileceğim bir şey var mı

Ekler

• IMG_20221008_145246.jpg
    IMG_20221008_145246.jpg
    685.6 KB · Hit: 78
Gamepower ile ne alakası var dostum 100000 TL'ye TV alsan bile en ufak darbede çöp oluyor zaten.

Gamepower ile ne alakası var dostum 100000 TL'ye TV alsan bile en ufak darbede çöp oluyor zaten.
Şuan kullandığım televizyona kalem fırlatmıştımda kalemin ucunungirdiği yerde beyaz küçük pixel olması dışında mis gibi çalışıyor o yüzden dedim

buna yapabileceğim bir şey var mı?
kablolarını çıkarıp çöpün kenarına bırakmak.

Gamepower ile alakasını çözemedim yalnız? Bu tarz ince yapılı TV ve Monitörlerin ortak problemi bu? AOC C24G1 kullanıyorum parmağımla monitöre tıklattığım anda monitör gidip geliyor gibi oluyor vursam sonu seninki gibi olur.. Eğer ufak darbelere kırılmasın istiyosan eski kalın çerçeveli monitörlerden alacaksın ki onlar da senin vurduğun gibi bir darbeye mağruz kaldıklarında kırılmaktan başka ellerinden bişey gelmez.

Gamepower falan alınmaz dostum ne monitörler var ne darbeler alıyor bir şey olmuyor ufak darbede böyle olması kötü

Şuan kullandığım televizyona kalem fırlatmıştımda kalemin ucunungirdiği yerde beyaz küçük pixel olması dışında mis gibi çalışıyor o yüzden dedim
Ha kalem fırlatman normal yani?

Bir de yanılmıyorsam curved monitörlerin ön kaplaması biraz daha yumuşak ve ince oluyor onun da etkisi var.

Ha kalem fırlatman normal yani?
normal değil tabii ki ona rağmen sorunsuz çalışıyor televizyon örneğinize karşılık dedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir de yanılmıyorsam curved monitörlerin ön kaplaması biraz daha yumuşak ve ince oluyor onun da etkisi var.
o olabilir onu bilmiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gamepower falan alınmaz dostum ne monitörler var ne darbeler alıyor bir şey olmuyor ufak darbede böyle olması kötü
ömrü dolmuş gibi hissetiriyordu zaten görüntü kötü hissettiriyordu son birkaç ayda. ya eskiden fark etmemişim ya da yakın zamanda başladı bu olay.

Geri