Neler Yeni

Monitörümde Ölü Pixel Var mı?

Aeden

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
203
İsim
mustafa özdemir
Kutusuna kabloları monitörü faturayı koyduk. Yarın karo şubesinr gidip iade işlemini başlıtıcaz. Ayrıca neden olmasın ki?
Asus'a gönderip rapor alman gerekiyor öncelikle eğer Asus değişimi onaylarsa aldığın yere gönderebilirsin. Onun dışında sen gönderdiğinde kargoyu açmadan tekrar sana gönderecekler rapor yok diye

Dahası  
Reaksiyon skoru
196
İsim
Mert Mertol
Trendyoldan almıştım monitörü. Ve az önce iade işlemini yaptık para trendyol cüzdanına gelecek. Yani yine aynı monitörden alıcam acaba aynı monitörden alacağım için ölü pixel çıkma ihtimali yine var mıdır?
Ölü pixel çıkması biraz şans işi. Umarım yine çıkmaz.

Kerem Işık

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Asus'a gönderip rapor alman gerekiyor öncelikle eğer Asus değişimi onaylarsa aldığın yere gönderebilirsin. Onun dışında sen gönderdiğinde kargoyu açmadan tekrar sana gönderecekler rapor yok diye
Asusa nerden gönderebilirim? Bir link falan var mı? Bu arada ben iade talebi yapıyorum değişme talebi değil.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Yiğit
Merhabalar monitör almıştım bugün geldi ve ölü piksel gördüm yani ölü piksel mi emin olmak için konuyu açtım. Aşağı fotoğrafları bırakıyorum.
Resimlerde görüldüğü gibi ortada piksel var. Bir tek siyah renkte gözükmüyor. Göremeyenler beyaz resime bakabilir en çok onda belirgin. Şimdi bu ölü piksel midir? İade yada Garanti işlemlerinde bulanayım mı? (Daha bugün geldi)
ölü bu geçmiş olsun

Aeden

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
203
İsim
mustafa özdemir
Asusa nerden gönderebilirim? Bir link falan var mı? Bu arada ben iade talebi yapıyorum değişme talebi değil.
Senin talebin fark etmez kardeşim sen ürünü hiç açmadan yapsaydın bunu olurdu bu tarz ürünlerde ürünü açtıktan sonra kabul edilmez iade talebin. Kabul edilmesi için asustan rapor alman gerekiyor. Yarın asusu arayıp durumu anlatacaksın onlar da senden seri numarasını isteyecek ardından talep oluşturup göndereceksin Asusa

Kerem Işık

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Senin talebin fark etmez kardeşim sen ürünü hiç açmadan yapsaydın bunu olurdu bu tarz ürünlerde ürünü açtıktan sonra kabul edilmez iade talebin. Kabul edilmesi için asustan rapor alman gerekiyor. Yarın asusu arayıp durumu anlatacaksın onlar da senden seri numarasını isteyecek ardından talep oluşturup göndereceksin Asusa
İyi peki öyle yaparızda bu monitörlerde ölü pixeli anlamak için açmak lazım? Saçma olmuş.

Aeden

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
203
İsim
mustafa özdemir
İyi peki öyle yaparızda bu monitörlerde ölü pixeli anlamak için açmak lazım? Saçma olmuş.
Evet kardeşim o yüzden monitörü gidip mağazadan almak mantıklı mağazada önce deniyorlar orada ölü piksel testi yapılıyor. Ama işte biz biraz şansa bırakıyoruz fiyat daha düşük olsun diye maalesef. Aynı durum başımıza geldi bizim de

MeereeY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
857
İsim
Ömer Efe Yalçın
İlgilendiği Kategoriler
Donanım, yazılım
İade almazlarsa thhye başvurun paşa paşa iade ederler ve evet ölü piksel

YigitIsTaken

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
Tunahan Yiğit Demirtaş
Yine ölü piksel çıkarsa bence farklı bir satıcıdan alışveriş yap.

Conqureor

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
443
İsim
Aras Yılmaz

Kerem Işık

80+ Silver
En İyi Cevap
1
aslında çok az şikayeti olan bir model aldığınız satıcının puanı vesare iyimiydi
Tamamen şans işi Trendyol ve Hepsiburada yorumlarına baktım ölü pixelle karşılaşan vardı ama az dı. Dediğim gibi şans işi.

Canxkarax

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,260
İsim
Can
Trendyoldan almıştım monitörü. Ve az önce iade işlemini yaptık para trendyol cüzdanına gelecek. Yani yine aynı monitörden alıcam acaba aynı monitörden alacağım için ölü pixel çıkma ihtimali yine var mıdır?
Yorumlarda yaşayan da var. Sorunlu monitörler olabilir belki.

bütçeni biraz arttırıp bakabilirsin

Top Bottom