Oooo bu fazlaymış, gönder iadeye.Asus TUF VG27AQL5A modeli görselde olduğu gibi bi sızma var 1 hafta oldu alalı iade edeyim mi
Klasik IPS problemi. ışık süzmesi fazla ama 3. 4. iade edişinizde dahil ışık süzmesi gelecektir şans meseli.Asus TUF VG27AQL5A modeli görselde olduğu gibi bi sızma var 1 hafta oldu alalı iade edeyim mi
Harbiden mi ya o kadar fazla mıOooo bu fazlaymış, gönder iadeye.
Vatandan aldımNereden almıştınız ürünü sıkıntılı bir yer mi? bilgimiz olsun en azından
Evet ya o yüzden iade etmemiştimKlasik IPS problemi. ışık süzmesi fazla ama 3. 4. iade edişinizde dahil ışık süzmesi gelecektir şans meseli.
Baya fazla hocam. Asus monitörlere yaygın maalesef. Direk iadelik düşünme bile.Harbiden mi ya o kadar fazla mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Vatandan aldım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Evet ya o yüzden iade etmemiştim
Bunun yarısı kadar olması gerek ve sağ alttaki beyaz kare ışıkta sürekli ordaysa iade etmelisinNormalde nasıl olması gerekiyo ki bide bazılarıda normal fazla değil diyo kafam karıştı
Dakika 11:43Normalde nasıl olması gerekiyo ki bide bazılarıda normal fazla değil diyo kafam karıştı
o beyaz kare yapay zeka şeysiBunun yarısı kadar olması gerek ve sağ alttaki beyaz kare ışıkta sürekli ordaysa iade etmelisin
oo harbiden benim ki çokmuş ya iade süreci nasıl oluyo kiDakika 11:43
İşlemi başlatıyorsun, ürünü yolluyorsun, inceliyorlar onaylanıyor aranıyorsun iade yapılıyor. 1 hafta gibi bir süreçiade süreci nasıl oluyo direkt parayı veriyolar mı