İtopya'yı arayıp durumu anlatın. Bu arada garanti süresini ve MSI monitörlerin garanti süresinin sonradan 3 yıl olmasının sizi etkileyip etkilemediğini de sorun. Sizden monitörü göndermenizi isteyecekler. Sürecin nasıl olduğu konusunda
@EmreUzn3 ve
@Ben Tümay hocamız yardımcı olur.
Arkadaşlar İtopyadan Monitör almıştım Bozuldu araştırdım çoğu kişinin yaşadığını kronik bir sorunu olduğunu öğrendim İlk defa Garantiye yollucam bir ürünü İtopya üzerinden kargo kodu aldım aldıktan sonra en geç ne zaman kargoya vermem lazım nasıl vericem kutusu kablosu duruyor içine ne koymam lazım ayriyeten bir şey yapmam mı yardım eder misiniz
• Garanti Sorunum;
Monitörümün sağ üst kısmında ve sol üst kısmında çizgiler bulunuyor. Çok dikkatli baktığında bir tek açık tonlarda belli oluyor. Aslında 100 kişi biligsayara otursa 99'u fark etmez bile. Ben garantiye göndermek istiyorum, kim ile iletişime geçebilirim? Bir tek aldığım yer üzerinden mi gönderebilirim (İtopya) yoksa başka seçenekler de var mı?
• Güncelleme 1;
Bugün 24 temmuz. Benzer sorunu yaşayanlar için rehber olsun diye deneyimlerim ile konuyu güncelleyeceğim. Bugün itibari ile monitörü UPS kargo ile ücretsiz olarak İtopya servisine gönderdim...
Bundan sonra ise size monitörünüzün durumunu gösteren bir sayfa gönderecekler, orda değişim onayında, işlem bekliyor vb. yazacak. Kabul edildiğinde size ilk başta size değişim için monitörler önerecekler. Seçim için bize sorabilirsiniz. İyi bir monitör önermezlerse eğer iade alıp yeni monitöre geçin. Yine öneri yapabiliriz.