Yardım Monitörüme bir şey oldu acil yardım

Biraz araştırdım bu sorun kronik bir sorun gibiymiş ve sorunu garantiye göndermekle çözmüş reddit teki insanlar
Evet evet aynısı garantiye gönderiyim yani o zaman yarın itopya ile konuşup halledicem kağıda iade veya değişim mi yazayim yoksa sadece değişim mi

Monitörüm de durduk yere bir sorun oluştu oyun oynuyodum oyundan çıktım bir anda oldu ekran kartımı güncelledim düzelmedi kabloları yeniden tak çıkar yaptım düzelmedi bilgisayarı yeniden başlattım düzelmedi mouseyi alta göturdugumde fotodaki gibi beyaz bişi çıkıyor alttan bilen var mı yardım edebilecek yoksa monitörü geri göndericem ölü pixel testi yaptığımda renklerde hiç bir şey çıkmıyor her şey düzgün sadece mouseyi oynattığımda veya farkli bir şey geldiğinde gözüküyor ama genel olarak monitörün görüntüsü fotodakiler gibi cizgili cizgili şuan
Yanlışlıkla klavyeyi veya fareyi mi vurdun acaba

Yanlışlıkla klavyeyi veya fareyi mi vurdun acaba
Konuyu okuyun.
Kullandığınız monitör kronik sorunlu panele sahip. Bu paneli kullanan monitörler bunlar bir sürü sorun konusu açıldı ve açılmaya devam ediyor, bakarsın:
MSI G2412, MSI G2412F, Gigabyte G24F2, AOC 24G42SPU, AOC 24G2SP ve AOC 24G4X.
MSI servisini veya aldığınız yeri arayıp değişim/iade talep edin. Değişim için monitör seçiminde kararsız kalırsanız bize sorabilirsiniz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hayır hiç bir şey yapmadım hiç bir sıkıntı yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2 yıl olucak 9 ağustosta garantisi ama bu monitörü 8 aydır kullanıyorum
Burda yazdıklarıma bak. Eklemeler yaptım.
İtopya'yı arayıp durumu anlatın. Bu arada garanti süresini ve MSI monitörlerin garanti süresinin sonradan 3 yıl olmasının sizi etkileyip etkilemediğini de sorun. Sizden monitörü göndermenizi isteyecekler. Sürecin nasıl olduğu konusunda @EmreUzn3 ve @Ben Tümay hocamız yardımcı olur.
Bundan sonra ise size monitörünüzün durumunu gösteren bir sayfa gönderecekler, orda değişim onayında, işlem bekliyor vb. yazacak. Kabul edildiğinde size ilk başta size değişim için monitörler önerecekler. Seçim için bize sorabilirsiniz. İyi bir monitör önermezlerse eğer iade alıp yeni monitöre geçin. Yine öneri yapabiliriz.

Kullandığınız monitör kronik sorunlu panele sahip. Bu paneli kullanan monitörler bunlar bir sürü sorun konusu açıldı ve açılmaya devam ediyor, bakarsın:
MSI servisini veya aldığınız yeri arayıp değişim/iade talep edin. Değişim için monitör seçiminde kararsız kalırsanız bize sorabilirsiniz.
AOC 25G4SXU modelinde bu tarz bir sorun var mı?

İtopya'yı arayıp durumu anlatın. Bu arada garanti süresini ve MSI monitörlerin garanti süresinin sonradan 3 yıl olmasının sizi etkileyip etkilemediğini de sorun. Sizden monitörü göndermenizi isteyecekler. Sürecin nasıl olduğu konusunda @EmreUzn3 ve @Ben Tümay hocamız yardımcı olur.
Bundan sonra ise size monitörünüzün durumunu gösteren bir sayfa gönderecekler, orda değişim onayında, işlem bekliyor vb. yazacak. Kabul edildiğinde size ilk başta size değişim için monitörler önerecekler. Seçim için bize sorabilirsiniz. İyi bir monitör önermezlerse eğer iade alıp yeni monitöre geçin. Yine öneri yapabiliriz.
Nerde olucak o monitör gösteren sayfa geçen yıl bu monitörü gönderdiklerinde hiç aramadilar direkt bunu gönderdiler nerede yazicak o bilgiler

İade imkansız degişimde olurmu bilmem garantide bakmaları lazım
Bu monitörleri kullanan kişilere basbaya iade/değişim yapıyorlar. Hatta AOC servisi bu son 3 monitörü kullananlara değişimde üst seviye 1080P monitör AOC 25G3ZM'i öneriyor.

Bu monitörleri kullanan kişilere basbaya iade/değişim yapıyorlar. Hatta AOC servisi bu son 3 monitörü kullananlara değişimde üst seviye 1080P monitör AOC 25G3ZM'i öneriyor.
Redditteki kişilerden 6 ay kullanan adamınkini iade almamışlar degişim yapmışlar iade olurmu bilmem

Nerde olucak o monitör gösteren sayfa geçen yıl bu monitörü gönderdiklerinde hiç aramadilar direkt bunu gönderdiler nerede yazicak o bilgiler
Size bir bağlantı gönderecekler. Bu şekilde durum değişecek:
Screenshot_20250801-162103_Chrome.webp

Size bir bağlantı gönderecekler. Bu şekilde durum değişecek:
Alıntıyı görüntüle
Geçen sene hiç bir şey göndermediler de o yüzden dedim monitörü sadece geldiğin de üst versiyonunu verdiklerini öğrendim bağlantı göndermediler inşallah gönderirler bu sefer haberleşelim Instagraminiz falan var mi bilgili birisiniz durumdan haber vereyim yarın itopyayi arayip monitörüm de sorun oluştu değişim veya iade talep ediyorum diycem

Geri