ak992 kullanıyorum bende üzmez seni keycapsleri biraz sıkıntı o kadar ben değiştirdim everest klavye ileanladım hocam.benim için çok çatırt çuturt etmediği sürece çok fark etmiyor kalıyorum o zaman ak992 de
ak992 kullanıyorum bende üzmez seni keycapsleri biraz sıkıntı o kadar ben değiştirdim everest klavye ileanladım hocam.benim için çok çatırt çuturt etmediği sürece çok fark etmiyor kalıyorum o zaman ak992 de
Ne yönden sıkıntı hocam merak ettim deak992 kullanıyorum bende üzmez seni keycapsleri biraz sıkıntı o kadar ben değiştirdim everest klavye ile![]()
Transparant değil gece rgb ile birlikte tuşları görmek imkansız .Hissayatları güzel ama işlevsiz bana kalırsa .Rgb yoksa problem de yok .Ne yönden sıkıntı hocam merak ettim de
Evet hocam rgb yok bana lazım da değil pek ama olsa güzel olurdu tabiIşık geçirmiyo diye dedi sanırım, pek kaliteli de değil zaten ama o bütçeye kaliteli keycaps koymak imkansız. Senin aldığın modda rgb yoktu sanırım.
Rgb si o kadar güzel de değil ledlerden biri patladı bile hemde batarya konusunda baya fark ediyor .Evet hocam rgb yok bana lazım da değil pek ama olsa güzel olurdu tabi
Merhabalar hocam size cevap geldi mi ?ben mail attım, canlı desteğe de yazdım cevap yok. Başka bir şey yapmama gerek var mı sence? birde daha önce alışveriş yaptıysan kaç günde kargoya veriyorlar?
yok asla cevap atmıyorlar dc'ye girin herkes ağlıyor, cevap vermiyorlar kargoları göndermiyorlar 31 aralıktan beri kargo bekleyenler var.Merhabalar hocam size cevap geldi mi ?
Merhabalar hocam size cevap geldi mi ?
Dün aldığım sipariş sabahında kargolandı notuma dikkat edilerek. Stok durumuna bağlı olarak gecikme yaşanabiliyor. Siteden 3. alışverişim hiç birinde sorun yaşamadım.yok asla cevap atmıyorlar dc'ye girin herkes ağlıyor, cevap vermiyorlar kargoları göndermiyorlar 31 aralıktan beri kargo bekleyenler var.
AK992 aldım ben burdan. Mail falan da atmadım. 1 Ocakta verdiğim sipariş 12 Ocak'ta elimdeydi. Kendileri zaten Yun Express'e vermişler. Mail atmasanız da olur diye düşünüyorum. Ne dersin @freygasm ?Dün aldığım sipariş sabahında kargolandı notuma dikkat edilerek. Stok durumuna bağlı olarak gecikme yaşanabiliyor. Siteden 3. alışverişim hiç birinde sorun yaşamadım.
Evet mail atmasan da yanwen-yunexp oluyor dediğin gibi ama 3-5tane de olsa aralarda singaporpost ile gönderilmiş ve ek vergi çıkmış kişiler gördüm. Amaç burada herkesi garanti altına almak.AK992 aldım ben burdan. Mail falan da atmadım. 1 Ocakta verdiğim sipariş 12 Ocak'ta elimdeydi. Kendileri zaten Yun Express'e vermişler. Mail atmasanız da olur diye düşünüyorum. Ne dersin @freygasm ?
Anlıyorum hocam ben yaşadığımı ve dcdeki olanları söyledim. Bir girin orası feryat figan. kargosunu alan oh şükür çekiyor.Dün aldığım sipariş sabahında kargolandı notuma dikkat edilerek. Stok durumuna bağlı olarak gecikme yaşanabiliyor. Siteden 3. alışverişim hiç birinde sorun yaşamadım.
Mesajları ben de okudum, biraz troll yazmışlar ve evet geç gelenler var dediğiniz gibi. Ama deneyimlerim doğrusunda site bir sıkıntı yaşatmaz, stok sorunudur.Anlıyorum hocam ben yaşadığımı ve dcdeki olanları söyledim. Bir girin orası feryat figan. kargosunu alan oh şükür çekiyor.![]()