Neler Yeni

🔥İndirim 🔥🔥 MONKA 3067 HOTSWAP KLAVYE 885TL 🔥🔥

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,037
İsim
yusuf ecer
Işık geçirmiyo diye dedi sanırım, pek kaliteli de değil zaten ama o bütçeye kaliteli keycaps koymak imkansız. Senin aldığın modda rgb yoktu sanırım.
Evet hocam rgb yok bana lazım da değil pek ama olsa güzel olurdu tabi

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,037
İsim
yusuf ecer
Merhabalar hocam size cevap geldi mi ?
yok asla cevap atmıyorlar dc'ye girin herkes ağlıyor, cevap vermiyorlar kargoları göndermiyorlar 31 aralıktan beri kargo bekleyenler var.
Dün aldığım sipariş sabahında kargolandı notuma dikkat edilerek. Stok durumuna bağlı olarak gecikme yaşanabiliyor. Siteden 3. alışverişim hiç birinde sorun yaşamadım.

Kıvanç🖱️

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,705
İsim
Kıvanç
İlgilendiği Kategoriler
Donanım, Çevre Birimleri, Sistem Toplama, İndirimler
Dün aldığım sipariş sabahında kargolandı notuma dikkat edilerek. Stok durumuna bağlı olarak gecikme yaşanabiliyor. Siteden 3. alışverişim hiç birinde sorun yaşamadım.
AK992 aldım ben burdan. Mail falan da atmadım. 1 Ocakta verdiğim sipariş 12 Ocak'ta elimdeydi. Kendileri zaten Yun Express'e vermişler. Mail atmasanız da olur diye düşünüyorum. Ne dersin @freygasm ?

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,037
İsim
yusuf ecer
AK992 aldım ben burdan. Mail falan da atmadım. 1 Ocakta verdiğim sipariş 12 Ocak'ta elimdeydi. Kendileri zaten Yun Express'e vermişler. Mail atmasanız da olur diye düşünüyorum. Ne dersin @freygasm ?
Evet mail atmasan da yanwen-yunexp oluyor dediğin gibi ama 3-5tane de olsa aralarda singaporpost ile gönderilmiş ve ek vergi çıkmış kişiler gördüm. Amaç burada herkesi garanti altına almak.

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Carry Online
Anlıyorum hocam ben yaşadığımı ve dcdeki olanları söyledim. Bir girin orası feryat figan. kargosunu alan oh şükür çekiyor. :)

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,037
İsim
yusuf ecer
Anlıyorum hocam ben yaşadığımı ve dcdeki olanları söyledim. Bir girin orası feryat figan. kargosunu alan oh şükür çekiyor. :)
Mesajları ben de okudum, biraz troll yazmışlar ve evet geç gelenler var dediğiniz gibi. Ama deneyimlerim doğrusunda site bir sıkıntı yaşatmaz, stok sorunudur.

Top Bottom