lerensavasl
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,225
i7 8700h işlemci GTX1050Ti Ekran Kartı ve 8GB RAM var. YouTube üzerinden baktığım FPS videolarına kıyasla aşırı bir düşüklük var. Kurcaladıkça uğraştıkça 5 FPS 10 FPS falan yükselttirebildim. CS2'de 60 FPS, LoL'de 60-70 FPS düzeylerinde alıyorum. Ancak donanım videolarına göre olması gereken 120+ seviyeleri. Çözemediğim bir düşüklük var. Windows ayarları, oyun ayarları, NVIDIA ayarları vs. her şey tam performansa göre ayarlı. CS2 değerlerini buraya bıraktım. Sıcaklık ile ilgili de herhangi bir problem yok. BIOS üzerinden dGPU muhabbeti gördüm, BIOS ayarlarında gözükmediği için yapamadım. Sorunun neden kaynaklı olduğunu, ne yaparsam düzeleceğini bilmiyorum çünkü muhtemel her şeyi yaptım. Araştırırken benim yaşadığım sorunu yaşayan çok fazla insan gördüm ancak hiçbir konuda net bir çözüm bulunamamış. Belki sizden yardımcı olabilecek birisi çıkar. Ayrıyeten ben bugün Monster'ın yetkili servisine götüreceğim. Götürmeden önce fikir sahibi olsam çok iyi olur ancak bilgisayarı 2.el aldım ve eski bir model olduğu için garanti falan söz konusu değil artık. Sizin anakart arızalı ekran kartı arızalı gibi bir durumla karşılaşırsam can sıkar.