monster abra a7 laptop

Hocam ben aldım 15+ Saat kullanıyorum şu anda RDR 2 de +4 5 Saat aralıksız denedim ekran kartını max fan modda çalıştırmanıza gerek bile yok bu arada. Ekran kartı 60 derece de geziyor max fan modda, İşlemci 70 60 arası geziyor, 4-5 Saat sonrası için konuşuyorum. 10 dakika değil.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O arkadaşın sorunu çözülmedi mi hocam? Bence onun hatası olabilir, bu çok saçma geldi çünkü bana.

Acer nitro 5 Çok iyi hocam.

galiba o arkadaşın çözülmedi hocam. Gerçi sorun da değil çünkü herkes de olmuyor şans işi biraz. En kötü monitör alır bu problemi çözer bence olursa.

galiba o arkadaşın çözülmedi hocam. Gerçi sorun da değil çünkü herkes de olmuyor şans işi biraz. En kötü monitör alır bu problemi çözer bence olursa.
Bilmiyorum hocam. Bence devre dışı falan kalmıştır ya. Çok saçmaymış iyi denk gelmedim. :) Biri gelse bile İade edilmiyor mu?

İşlemci ağırlıklı işler yapılacaksa 8c 16t olduğundan asus daha iyi performans verecektir ama ekran kartı olarak bakarsak acer nitro evet.
Doğrudur.

Bilmiyorum hocam. Bence devre dışı falan kalmıştır ya. Çok saçmaymış iyi denk gelmedim. :) Biri gelse bile İade edilmiyor mu?

Doğrudur.

yetkili servis çözemezse sorunu iade edebilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,184,456
Üyeler
187,953
Son üye
Spider-Man
Geri