Neler Yeni

Monster abra a7v11.1.3(144hz)

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
haklı olabilirsin aklinda varsa modellerden link atabilirmisin bi tık fazla para verdiğimin farkındayım buda Nvidia ekran karti ve Intel islemci yüzünden ama bu ikisi bi arada olunca kafam rahat olur ne ısınmada nede fps drop gibi sıkıntı yaşayacağını zannetmem rahat olurum da cidden amd ile aralarinda uçurum gibi fiyat farkı biraz musrifliğe mi kaçıyor yaptığım bilemiyorum birde amd tecrübem daha önce hiç olmadı güvenebilirmiyim hiç bilemiyorum
intel alıcak iseniz o zaman bu parayı verebilirsiniz tabi şuan dolar kuru da biraz sıkıntı internette güzel laptop bulamadım genelde intel var hep.

GodlyPain

80+ Bronze
Şahsen Bu Kadar Para Vermem. Başka Markalara Göz Attınız Mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Muhammed Emin
önerin için teşekkürler hp yi direk eledim şuan çok fazla kötü yorum okudum teknik servis ariza ve ısınma konulari ile alakalı acer baya iyi modelleri var ona bakabilirim asus da zaten hepimizin bildiği gayet güvenlir ve kaliteli bi marka gözüm kapalı alabilirim bu markalara bi göz aticagim ama nedense aklimda hep monsterin o modeli var kendimi ona şartlamis gibi hissediyorum sanırım eninde sonunda o modelden alıp rahatliyacagim snhdhs
bende senin gibi düşünüyordum Şuan asus kullanıyorum gerçekten çok başarılı RYZEN kullanmaktan korkma her işine fazlasıyla cevep vericektir

Dahası  
Reaksiyon skoru
107
İsim
Doğan Tok
Şahsen Bu Kadar Para Vermem. Başka Markalara Göz Attınız Mı?
pek değil asus rog serisine bakdim ama fiyatlari baya uçuk monsterdan çok daha pahalı simdj acer lere bakıyorum hp yi eledim baştan 7 k bu özelliklere göre biraz fazla gibi biliyorum 144hz olmasına bağlıyorum hem laptop olsun hem 144 hz olsun dersek e tabi fiyati biraz artıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
107
İsim
Doğan Tok
bende senin gibi düşünüyordum Şuan asus kullanıyorum gerçekten çok başarılı RYZEN kullanmaktan korkma her işine fazlasıyla cevep vericektir
kullandığın pc nin linki falan varsa atabilirmisin beyler bu arada aklinizda varsa 7k bütçe ile alınabilecek pc link atın seri bakiym

GodlyPain

80+ Bronze
pek değil asus rog serisine bakdim ama fiyatlari baya uçuk monsterdan çok daha pahalı simdj acer lere bakıyorum hp yi eledim baştan 7 k bu özelliklere göre biraz fazla gibi biliyorum 144hz olmasına bağlıyorum hem laptop olsun hem 144 hz olsun dersek e tabi fiyati biraz artıyor
Evet Laptoplarda 144hz Olunca Fiyat Uçabiliyor. HP Pavilion Kullanmamanızı Tavsiye Edecektim Zaten. Elemişsiniz :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
107
İsim
Doğan Tok
Evet Laptoplarda 144hz Olunca Fiyat Uçabiliyor. HP Pavilion Kullanmamanızı Tavsiye Edecektim Zaten. Elemişsiniz :D
kesinlikle katılıyorum 144 hz le alakalı baya araştirma yaptim herkes aynı şeyi diyor kullandiktan sonra 60 hz çöp gibi gelicek yazıyor herkes birde bi videoda izledim adam diyorki herhangi iki oyun olsun tum bilesenleri ayni iki pc olsun biri 144 hz biri 60hz 60 fps e sinirlandirsaniz bile fpsinizi yinede 144 hz olan monitör daha akıcı olduğunu hissettirir kesinlikle alın diyordu 60, fps alsaniz bile oynadığınız oyundan yinede daha fazla akıcı olduğunu hissedersiniz dedi

Dahası  
Reaksiyon skoru
107
İsim
Doğan Tok
birde zaten yukarida bahsettiğim gibi en çok oynadığım oyunlar lol ve cs go zaten 200 ustu fps alirim 1650 ile 1050ti ile bile alirsin o fpsi düşündüğüm şey ekran 144 hz olsun bari fark attirsin kendini zaten e spor oyunlari dışındaki her türlü hikaye tabanlı oyunlarda 60 FPS bile yeter

lOxOl

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
421
İsim
Sefa
1650 ile 144 hz kullanabileceğin tek yazılım wallpaper engine olur bence. Tabii bir de cs falan gibi optimizasyon delisi olmuş oyunlar. Gereksiz geldi bana. Bir arkadaşa şunu önermiştim sana da öneririm güzel gibi duruyor;

1585000944894.png

Dahası  
Reaksiyon skoru
107
İsim
Doğan Tok
1650 ile 144 hz kullanabileceğin tek yazılım wallpaper engine olur bence. Tabii bir de cs falan gibi optimizasyon delisi olmuş oyunlar. Gereksiz geldi bana. Bir arkadaşa şunu önermiştim sana da öneririm güzel gibi duruyor;

Alıntıyı görüntüle
herhangi bi yazılım veya fotoshop kullanmıyorum dostum alma amacım sadece oyun dizi film vs bu arada attığın asus fiyata göre fena değilmiş 1660 ti var bu fiyata çok iyi rami 16 yapmak lazim hafizasi yeterli zaten aklımda bu attığın

lOxOl

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
421
İsim
Sefa
herhangi bi yazılım veya fotoshop kullanmıyorum dostum alma amacım sadece oyun dizi film vs bu arada attığın asus fiyata göre fena değilmiş 1660 ti var bu fiyata çok iyi rami 16 yapmak lazim hafizasi yeterli zaten aklımda bu attığın
İşlemcisinin monster'a göre düşük olduğunu unutmamak gerekiyor. Onun dışında dediğin gibi ram 16 yapılırsa düşük bütçeli ufak bir canavar :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
107
İsim
Doğan Tok
İşlemcisinin monster'a göre düşük olduğunu unutmamak gerekiyor. Onun dışında dediğin gibi ram 16 yapılırsa düşük bütçeli ufak bir canavar :)
yani aslında markasının ve 1660 ti ın dışında monsterin gerisinde kalmış ha bide hafıza olarak daha fazla yinede düşünüyor arada bırakıyor insanı :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,056,924
Üyeler
167,906
Son üye
bag1628
Top Bottom