Monster Fps Drop (Battlefield 5)

Reaksiyon skoru
21
Monster notebook kullanıyorum laptop almam şarttı battlefield 5 te fps dropu çok yiyorum ayarları yüksekte oynuyorum fps 70-90 arası ama fps drop yiyorum can sıkıyo artık directx12 kapalı frame oda açık ama çok yiyorum ama bf1 de yemiyorum diğer birçok oyunda csgo watch dogs 2 onlarda yemiyorum bir tek battlefield 5 te oluyor nedeninin anlayamadım

sistem özellikleri :
i5 9300h
GTX 1650
16GB Ram
500GB Nvme SSD

CPU Kullanım : %98 - 100
CPU Sıcaklık : %98 - 100 (her oyunda öyle bf 1 de de öyle ama fps drop onlarda yok dediğim gibi üstte)
GPU Kullanım : %98 - 100 (Anlık %30 - 45 arası düşüyor işte sorun bu nasıl düzelecek)
GPU Sıcaklık : %72- %77

@Abdullah Hacıgül abi belki senin bir tavsiyen olur

Monster notebook kullanıyorum laptop almam şarttı battlefield 5 te fps dropu çok yiyorum ayarları yüksekte oynuyorum fps 70-90 arası ama fps drop yiyorum can sıkıyo artık directx12 kapalı frame oda açık ama çok yiyorum ama bf1 de yemiyorum diğer birçok oyunda csgo watch dogs 2 onlarda yemiyorum bir tek battlefield 5 te oluyor nedeninin anlayamadım

sistem özellikleri :
i5 9300h
GTX 1650
16GB Ram
500GB Nvme SSD

CPU Kullanım : %98 - 100
CPU Sıcaklık : %98 - 100 (her oyunda öyle bf 1 de de öyle ama fps drop onlarda yok dediğim gibi üstte)
GPU Kullanım : %98 - 100 (Anlık %30 - 45 arası düşüyor işte sorun bu nasıl düzelecek)
GPU Sıcaklık : %72- %77

@Abdullah Hacıgül abi belki senin bir tavsiyen olur
Dx 12 yi falan kapatıp oynamanı öneririm. Zaten genel olarak optimizasyonu çok iyi değil bf5'in.

2070 Li PC'de de drop yiyen arkadaşım var. Optimizasyonla alakalı bir şey olduğunu düşünüyorum. DX12'yi kapatıp dene

bunları yazıcağınıza çözüm varsa yazarsanız daha iyi olur monster notebook oyun bilgisayarı yazmak bir işe yaramıyor
kör felan mısın ? Yukarıda yazdığımı görmedin galiba. Reklam repliğini yazdık bişey mi yaptık

kör felan mısın ? Yukarıda yazdığımı görmedin galiba. Reklam repliğini yazdık bişey mi yaptık
onu yazacağına çözüm yaz diyorum replik napalım biliyorum reklamın repliği olduğunu onu yazınca çözülmüyo diyorum anlatabildim mi?

• Beğen
Reaksiyonlar: ync_
Geri