Monster FPS DROP

fl0enN

80+
Reaksiyon skoru
0
Yaklaşık 4 ay önce Monster T7 19.3 modelini aldım hiçbir sorunla karşılaşmadım temiz bir format atıp oyunları yükledim

Steam ve kütüphanedeki oyunları harici hdd ye yükledim

SORUNUM
CS-GO da anlık donmalar yaşıyorum oyundayken 1 2 saniyelik donup tekrar düzeliyor

- Fps anlık düşmüyor 250 - 300 aradı seyrediyor.
- Hiçbir oyunda donma takılma yok sadece CS-GO için geçerli
- Laptopta ısınma sorunu yok
- Tüm sürücülerini Monster sitesinden en son sürümlerini kurdum
- Windows sürüm 1909

Sizce bilgisayarımda sorun mu var ne yapmam lazım arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz

Yaklaşık 4 ay önce Monster T7 19.3 modelini aldım hiçbir sorunla karşılaşmadım temiz bir format atıp oyunları yükledim

Steam ve kütüphanedeki oyunları harici hdd ye yükledim

SORUNUM
CS-GO da anlık donmalar yaşıyorum oyundayken 1 2 saniyelik donup tekrar düzeliyor

- Fps anlık düşmüyor 250 - 300 aradı seyrediyor.
- Hiçbir oyunda donma takılma yok sadece CS-GO için geçerli
- Laptopta ısınma sorunu yok
- Tüm sürücülerini Monster sitesinden en son sürümlerini kurdum
- Windows sürüm 1909

Sizce bilgisayarımda sorun mu var ne yapmam lazım arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz
İnternet sv sıkıntısı olabilir bendede aynı sorun var sv normalde 3 ü geçmemesi lazım normal şartlarda benim bi anda 15 20 oluyor oyun anlık drop yiyor

İnternet sv sıkıntısı olabilir bendede aynı sorun var sv normalde 3 ü geçmemesi lazım normal şartlarda benim bi anda 15 20 oluyor oyun anlık drop yiyor
Her maçtamı server sıkıntısı var ben anlamadım tam olarak çünkü girdiğim her maçta yaşıyorum

Her maçtamı server sıkıntısı var ben anlamadım tam olarak çünkü girdiğim her maçta yaşıyorum
Bendede var knk bilmiyorum nedenini tam 2ay araştırdım bir sürü program indirdim yok eve fiber internet bağlattırdım 35mb 3upload öylede çaresi yok bende saldim biraktim csgo yu

Geri