terebayt
80+ Gold
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 4,518
- İsim
- Abdullah Furkan Coşgun
Öncelikle hepinize merhaba forumda bu ürünün incelemesi olmadığını fark ettim ve madem bende var birileri de bilgilensin dedim ürünün artılarından(+) ve eksilerinden(-) bahsetmekle başlayalım;
Artıları(+);
+Şarjı çok uzun süre gidiyor (yaklaşık 4-5 aydır kullanıyorum 3-4 defa şarj etmişimdir ama)
+Tuş hissiyatı güzel
+Malzeme kalitesi gayet iyi
+Kablosuz olmasına rağmen gecikme hissedilmiyor
+Bağlantı mesafesi gayet iyi (Duvar arkasına geçip 5 metre uzaklaştım sorunsuz çalışıyor)
+Telefonda da kullanılabiliyor
+Titreşim özelliği gayet güzel çalışıyor
Eksileri(-);
-Yaz zamanlarında elimi terletiyor uzun süre oynayınca
-İşaretlediğim kısımlarındaki yeşil boyalar sürtünmeden dolayı çıktı kullanıma engel olmasa da kozmetik açıdan aklınızda bulunması gereken bir detay
-RT ve LT tuşlarından yay sesi benzeri bir ses çıkıyor
Benim görüşüm;
Bence bu gamepad fiyatına göre gayet güzel bir ürün kesinlikle tavsiye ederim özellikle şarjının uzun süre dayanması telefonda çalışabilmesi ve bağlantı mesafesinin uzun olması çok iyi ürünün eksi yanları benim için çok da önemli değil ben bu gamepadi zamanında 170TL ye almıştım fakat dolar artınca fiyatı neredeyse 2 katına çıktı şu anda 300TL den satışta fakat bu ürün bence 300TL yi de hak eder.
Eğer ürün ile ilgili sorularınız varsa cevaplayabilirim.
Artıları(+);
+Şarjı çok uzun süre gidiyor (yaklaşık 4-5 aydır kullanıyorum 3-4 defa şarj etmişimdir ama)
+Tuş hissiyatı güzel
+Malzeme kalitesi gayet iyi
+Kablosuz olmasına rağmen gecikme hissedilmiyor
+Bağlantı mesafesi gayet iyi (Duvar arkasına geçip 5 metre uzaklaştım sorunsuz çalışıyor)
+Telefonda da kullanılabiliyor
+Titreşim özelliği gayet güzel çalışıyor
Eksileri(-);
-Yaz zamanlarında elimi terletiyor uzun süre oynayınca
-İşaretlediğim kısımlarındaki yeşil boyalar sürtünmeden dolayı çıktı kullanıma engel olmasa da kozmetik açıdan aklınızda bulunması gereken bir detay
-RT ve LT tuşlarından yay sesi benzeri bir ses çıkıyor
Benim görüşüm;
Bence bu gamepad fiyatına göre gayet güzel bir ürün kesinlikle tavsiye ederim özellikle şarjının uzun süre dayanması telefonda çalışabilmesi ve bağlantı mesafesinin uzun olması çok iyi ürünün eksi yanları benim için çok da önemli değil ben bu gamepadi zamanında 170TL ye almıştım fakat dolar artınca fiyatı neredeyse 2 katına çıktı şu anda 300TL den satışta fakat bu ürün bence 300TL yi de hak eder.
Eğer ürün ile ilgili sorularınız varsa cevaplayabilirim.