Monster hazır sistem alınır mı

mstcnt

80+
Reaksiyon skoru
38
arkadaşlar merhabalar monsterdaki bu sistemi almayı düşünüyorum. axes kartına 12 ay peşin fiyatına taksit olması beni cezbetti önceliğim ödeme yöntemiydi siz ne düşünüyorsunuz değer mi sizce

1766163517896.webp

hayır tabii ki

Servis ağına yakın yerdeysen sana artısı sadece ömür boyu bakım garantisi olacaktır. Onun dışında pahalı.

4800mhz ram takmışlar bi de utanmadan :D

hocam peki sizce bu özelliklerdeki bir bilgisayarın ederi hakkı nedir. ona göre düşünüp 12 ay taksit olmasını da göz önünde bulundurarak karar vereceğim çünkü. vade farkını da koyuyormuş gibi
yani şuan atacağım sistemin fiyatı da iyi değil ama peşin fiyatına taksit var diye atıyorum sizin sisteme göre daha mantıklı parça olarakta
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu gece saat 10da incehesap gaming gecesi var 9060xt 16gb + 7500f sistem ortalama 40-41k ya denk gelir mesela

yani şuan atacağım sistemin fiyatı da iyi değil ama peşin fiyatına taksit var diye atıyorum sizin sisteme göre daha mantıklı parça olarakta

bu gece saat 10da incehesap gaming gecesi var 9060xt 16gb + 7500f sistem ortalama 40-41k ya denk gelir mesela
aaa evet hocam bu attığınız da iyiymiş 9 ay peşin fiyatına taksit de var. incehesap gaming gecesini de bekleyeyim orda da belki fırsat çıkar takipteyim o zaman yorumların için teşekkür ederim

aaa evet hocam bu attığınız da iyiymiş 9 ay peşin fiyatına taksit de var. incehesap gaming gecesini de bekleyeyim orda da belki fırsat çıkar takipteyim o zaman yorumların için teşekkür ederim
gaming gecesine garanti zaten geliyor dediğim sistem dediğim gibi 1-2 özelleştirme ile 40-41k ya geliyor taksitle kaça gelir bilmem ama

https://enucuzsistem.com/ bu siteyide forumdan birisi yaptı sol taraftan filtreleme yapıp sistemlere bakabilirsiniz

bu iki sistem indirime geçicek hocam saat 10 da bir kaç parçanın değişmesi lazım ama almadan önce

bu iki sistem indirime geçicek hocam saat 10 da bir kaç parçanın değişmesi lazım ama almadan önce
hocam rica etsem şu sisteme bi bakar mısın burda da 9 taksit var bana iyiymiş gibi geldi ne diyorsun https://www.hepsiburada.com/xaser-l...gutmali-hazir-oyuncu-sistemi-p-HBCV00009JSR1G

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,376
Üyeler
186,471
Son üye
natcro17
Geri