arkadaşlar merhabalar monsterdaki bu sistemi almayı düşünüyorum. axes kartına 12 ay peşin fiyatına taksit olması beni cezbetti önceliğim ödeme yöntemiydi siz ne düşünüyorsunuz değer mi sizce
hayır tabii ki
hocam peki sizce bu özelliklerdeki bir bilgisayarın ederi hakkı nedir. ona göre düşünüp 12 ay taksit olmasını da göz önünde bulundurarak karar vereceğim çünkü. vade farkını da koyuyormuş gibiServis ağına yakın yerdeysen sana artısı sadece ömür boyu bakım garantisi olacaktır. Onun dışında pahalı.
2. elden bu fiyatlara zorlarsan 5070-5070Ti ler varken bumu, sanmamarkadaşlar merhabalar monsterdaki bu sistemi almayı düşünüyorum. axes kartına 12 ay peşin fiyatına taksit olması beni cezbetti önceliğim ödeme yöntemiydi siz ne düşünüyorsunuz değer mi sizce
Alıntıyı görüntüle
yani şuan atacağım sistemin fiyatı da iyi değil ama peşin fiyatına taksit var diye atıyorum sizin sisteme göre daha mantıklı parça olaraktahocam peki sizce bu özelliklerdeki bir bilgisayarın ederi hakkı nedir. ona göre düşünüp 12 ay taksit olmasını da göz önünde bulundurarak karar vereceğim çünkü. vade farkını da koyuyormuş gibi
aaa evet hocam bu attığınız da iyiymiş 9 ay peşin fiyatına taksit de var. incehesap gaming gecesini de bekleyeyim orda da belki fırsat çıkar takipteyim o zaman yorumların için teşekkür ederimyani şuan atacağım sistemin fiyatı da iyi değil ama peşin fiyatına taksit var diye atıyorum sizin sisteme göre daha mantıklı parça olarakta
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bu gece saat 10da incehesap gaming gecesi var 9060xt 16gb + 7500f sistem ortalama 40-41k ya denk gelir mesela
gaming gecesine garanti zaten geliyor dediğim sistem dediğim gibi 1-2 özelleştirme ile 40-41k ya geliyor taksitle kaça gelir bilmem amaaaa evet hocam bu attığınız da iyiymiş 9 ay peşin fiyatına taksit de var. incehesap gaming gecesini de bekleyeyim orda da belki fırsat çıkar takipteyim o zaman yorumların için teşekkür ederim
aaa evet hocam bu attığınız da iyiymiş 9 ay peşin fiyatına taksit de var. incehesap gaming gecesini de bekleyeyim orda da belki fırsat çıkar takipteyim o zaman yorumların için teşekkür ederim
hocam rica etsem şu sisteme bi bakar mısın burda da 9 taksit var bana iyiymiş gibi geldi ne diyorsun https://www.hepsiburada.com/xaser-l...gutmali-hazir-oyuncu-sistemi-p-HBCV00009JSR1G![]()
Curious 9060XT | AMD Ryzen 5 7500F | 16 GB DDR5 | Powercolor RX 9060 XT 16 GB | 500 GB SSD OEM Paket - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
bu iki sistem indirime geçicek hocam saat 10 da bir kaç parçanın değişmesi lazım ama almadan önce![]()
Brave Lion | AMD Ryzen 5 7500F | 16 GB DDR5 | GIGABYTE RX 9060 XT 16 GB | 1 TB SSD OEM Paket - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
çok kötü sistem hocam kasası gözünüzü boyamış gibihocam rica etsem şu sisteme bi bakar mısın burda da 9 taksit var bana iyiymiş gibi geldi ne diyorsun https://www.hepsiburada.com/xaser-l...gutmali-hazir-oyuncu-sistemi-p-HBCV00009JSR1G
evet DDR 4 müş ona da dikkat etmedim son olarak bunu da sorayım daha fazla rahatsız etmiyim hocamçok kötü sistem hocam kasası gözünüzü boyamış gibi![]()