Neler Yeni

Monster Hazır Sistem

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Yağız Erdenler
Arkadaşlar merhaba
monsterin bu 2 bilgisayarından birini almayı planlıyorum ekran kartı farkından arada 8 bin gibi bir fark oluşuyor
.Monsterdan alma sebebim 12 taksit vade farksız yapmaları vade farklı şekilde diğer sitedekilerede baktım ama soğutucu ssd yükseltmesi vb şeyler sonucunda daha pahalıya geliyor sistem o yüzden monster tercih ettim 4060 ti 16 gb mı almalıyım yoksa 4060 8gb mı ağırlıklı oynadığım oyunlar pubg,csgo,valorant senelerdir pek farklı oyun oynamıyorum.
Daha iyi bir öneriniz var ise duymak isterim

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,392
İsim
efe araci
Arkadaşlar merhaba
monsterin bu 2 bilgisayarından birini almayı planlıyorum ekran kartı farkından arada 8 bin gibi bir fark oluşuyor
.Monsterdan alma sebebim 12 taksit vade farksız yapmaları vade farklı şekilde diğer sitedekilerede baktım ama soğutucu ssd yükseltmesi vb şeyler sonucunda daha pahalıya geliyor sistem o yüzden monster tercih ettim 4060 ti 16 gb mı almalıyım yoksa 4060 8gb mı ağırlıklı oynadığım oyunlar pubg,csgo,valorant senelerdir pek farklı oyun oynamıyorum.
Daha iyi bir öneriniz var ise duymak isterim
monster alınmaz uçuk fiyatlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Jill Valentine bu arkadaş size önersin daha iyi olur.

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,392
İsim
efe araci
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Yağız Erdenler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
monster alınmaz uçuk fiyatlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Jill Valentine bu arkadaş size laptop önersin daha iyi olur.
diğer sitelerde aynı donanıma sahip sistemlerde aynı paraya geliyor örnek bildiğin varsa atabilir misin taksitli fiyatından bahsediyorum

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,392
İsim
efe araci
diğer sitelerde aynı donanıma sahip sistemlerde aynı paraya geliyor örnek bildiğin varsa atabilir misin taksitli fiyatından bahsediyorum
hocam diğer sitelerde kullanılan bileşenler çok daha iyi adamlar 4060 8gb ya 41k istiyorlar sisteme :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Yağız Erdenler
hocam diğer sitelerde kullanılan bileşenler çok daha iyi adamlar 4060 8gb ya 41k istiyorlar sisteme :D
Hocam farkındayım :D ama itopyadan aynı donanıma sahip topladım 12 taksit fiyatı daha yükseğe geldi :D

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,392
İsim
efe araci
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,072,397