yagizerdenler
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1
- İsim
- Yağız Erdenler
Arkadaşlar merhaba
www.monsternotebook.com.tr
www.monsternotebook.com.tr
monsterin bu 2 bilgisayarından birini almayı planlıyorum ekran kartı farkından arada 8 bin gibi bir fark oluşuyor
.Monsterdan alma sebebim 12 taksit vade farksız yapmaları vade farklı şekilde diğer sitedekilerede baktım ama soğutucu ssd yükseltmesi vb şeyler sonucunda daha pahalıya geliyor sistem o yüzden monster tercih ettim 4060 ti 16 gb mı almalıyım yoksa 4060 8gb mı ağırlıklı oynadığım oyunlar pubg,csgo,valorant senelerdir pek farklı oyun oynamıyorum.
Daha iyi bir öneriniz var ise duymak isterim
Tulpar TD3 V1.10.1 Masaüstü Oyun Bilgisayarı - Siyah | Monster Notebook
Tulpar TD3 V1.10.1 Masaüstü Bilgisayarı, güçlü i5-14400F işlemci ve yüksek donanım özellikleri ile oyunlarda üstün performans sunuyor, detaylar için tıklayın!

Tulpar TD3 V1.9.4 Masaüstü Oyun Bilgisayarı - Siyah | Monster Notebook
Tulpar TD3 V1.9.4 Masaüstü Bilgisayarı, güçlü i7-14700F işlemci ve yüksek donanım özellikleri ile oyunlarda üstün performans sunuyor, detaylar için tıklayın!

.Monsterdan alma sebebim 12 taksit vade farksız yapmaları vade farklı şekilde diğer sitedekilerede baktım ama soğutucu ssd yükseltmesi vb şeyler sonucunda daha pahalıya geliyor sistem o yüzden monster tercih ettim 4060 ti 16 gb mı almalıyım yoksa 4060 8gb mı ağırlıklı oynadığım oyunlar pubg,csgo,valorant senelerdir pek farklı oyun oynamıyorum.
Daha iyi bir öneriniz var ise duymak isterim