Monster k3 pro klavye

Brom k3 kullanıyorsun sanırım senin blue switch mi red mi ? Daha önce sitesinde seçenek olduğunu hatırlamıyorum ondan dolayı merak ettim (şu anda da yok ama fotolarda red switch gözüküyor).
Post automatically merged:

nasıl ya benim klavye mavi geldi içime kurt düştü şimdi switch e o an hiç dikkat etmemiştim.
2 hafta önce satın aldım. İlk stok blue, yeni stok yani bana gönderilen red switch.

2 hafta önce satın aldım. İlk stok blue, yeni stok yani bana gönderilen red switch.
Anladım ben satın aldığımda blue stok muş 1-2 ayı aştı ben alalı. Ama bilsem sabrederdim cidden üzülmedim değil çünkü ilk klavye almak istediğimde red switch almak istiyordum 😔.Göndersem değiştirmezler mi acaba .d

Anladım ben satın aldığımda blue stok muş 1-2 ayı aştı ben alalı. Ama bilsem sabrederdim cidden üzülmedim değil çünkü ilk klavye almak istediğimde red switch almak istiyordum 😔.Göndersem değiştirmezler mi acaba .d
Çok sağlam müşteri hizmetleri var ama bunu yaparlar mı dersen yapmazlar :D Klavye harika bu arada övmeden duramıyorum :D

Çok sağlam müşteri hizmetleri var ama bunu yaparlar mı dersen yapmazlar :D Klavye harika bu arada övmeden duramıyorum :D
Klavye gerçekten harika bu fiyatta daha iyisini görmedim. Gp calypso , hydra r 6 kullandım ama hiçbiri bu premium hissiyatı vermedi. Bana kanal paket açılışı yapıyorum gibi hissettirmedi .d Neyse ki sevgili "BİM" sağ olsun arctis 1 dışarıdan ses almıyor red switch gibi kullanıyorum .d

Klavye gerçekten harika bu fiyatta daha iyisini görmedim. Gp calypso , hydra r 6 kullandım ama hiçbiri bu premium hissiyatı vermedi. Bana kanal paket açılışı yapıyorum gibi hissettirmedi .d Neyse ki sevgili "BİM" sağ olsun arctis 1 dışarıdan ses almıyor red switch gibi kullanıyorum .d
Ah onu kaçırdım keşke alabilseydim. Drop plus bekliyorum şimdi. Senin klavyede yay sesi var mı? Varsa çok büyük sıkıntı mıdır bu yay sesi?

Ah onu kaçırdım keşke alabilseydim. Drop plus bekliyorum şimdi. Senin klavyede yay sesi var mı? Varsa çok büyük sıkıntı mıdır bu yay sesi?
Benim için sıkıntı yok aşırı olmadığı sürece kulağının dibine sokup basmadığın sürece duyulmuyor. (Bende h,j,k,l,ş,i gibi tuşlar ve çevresinden bazılarından geliyor tek tek denemedim sert basınca duyduklarım oldu ama hangileri olduğunu kesinleştiremedim, onun dışında kulağımı yakınlaştırıp denedim duymayı ama gelmedi ses o iş garipti baya .d)

Benim için sıkıntı yok aşırı olmadığı sürece kulağının dibine sokup basmadığın sürece duyulmuyor. (Bende h,j,k,l,ş,i gibi tuşlar ve çevresinden bazılarından geliyor tek tek denemedim sert basınca duyduklarım oldu ama hangileri olduğunu kesinleştiremedim, onun dışında kulağımı yakınlaştırıp denedim duymayı ama gelmedi ses o iş garipti baya .d)
İçim rahatladı :D

Aga ben de sendenim aldım 1 ay sonra redi çıktı şuan blue kullanıyorum sesi hariç diğer kalan herşeyin memnunum ama ilk mekanik klavyem acaba red alsaydım çok fark eder mi onu da merak etmedim değil açıkcası

İçim rahatladı :D
sende normal basarken falan duyuluyorsa sorun olabilir haberin olsun. Onun dışında kulağımın içine de soksam w,a,s,d,q,e,x,c space gibi sık kullanılan tuşlardan yay sesi hiç gelmiyor haberin olsun.

Son düzenleme:
Valla aga ben monsteri bile aradım red gelir mi diye gelirse seneye gibi bir şey söyledi bana 1 ay sonra redi çıktı ama red ile blue kıyaslayacak bi karşılaştırma bulursanız merak ettim eğer bulursanız görmek isterim

mekanik klacve daha hızlı tepkiye sahip. Dağlar kadar fark var.

Aga ben de sendenim aldım 1 ay sonra redi çıktı şuan blue kullanıyorum sesi hariç diğer kalan herşeyin memnunum ama ilk mekanik klavyem acaba red alsaydım çok fark eder mi onu da merak etmedim değil açıkcası
benim de ilk sayılır calypso ve hydra r6 kullandım ama uzun süre kullanmadım o yüzden. Ben de red switch almayı çok istiyordum en az 5 farklı konum var red switch klavye tavsiyesi için ama en son en f/p olanı bu olduğu için "blue switch olsun yapacak bir şey yok" demiştim. Hiç beklemezdim bu kadar kısa sürede red switch modelinin çıkmasını üzdü cidden. (Neyse ki klavye güzelde pişman etmedi inş uzun süre kullanımda da bu kadar iyi olur .d)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,236
Üyeler
190,878
Son üye
kaiiraa
Geri