Monster Laptop 90 derece Normal Midir?

Detaylı anlattım hocam
Teşekkürler hocam güzel bir inceleme olmuş, beğendim. Tekrar servise göndermeyi düşünüyorum. İnşallah sorun çözülür.
Post automatically merged:

Odanda ki gereksiz eşyaları çıkart gerek yok durmasına. Toz varsa ilk başta evi toparla daha sonra evin her yerini dip köşe süpür vilada yap. Kokulu su hazırlayıp bezle her yerin tozunu al. Ben bile bunları yaptığım halde laptopa 3 günde toz kaplıyor her yerini. Toz dolarsa fanlara içeriye hava geçirmez bu da sıcaklatır pcyi.
Tamam, teşekkür ederim. Dolap yenilemesi olduğu için her yer toz olmuştu. Şimdi hepsini çıkardım.

Hocam, teknik servisten sonra ısınımalar devam ettiği için kendim Cooler Master Mastergel Pro R2 alıp sürdüm lakin fayda etmedi.

@Avolay hocam sizinle aynı ürünü kullanıyoruz. Sizin sıcaklık değerleriniz nedir?
GPU 83 CPU 80 dereceyi geçmedi yaz sıcağında.
Bence tozlanmadan olabilir.

Teşekkürler hocam güzel bir inceleme olmuş, beğendim. Tekrar servise göndermeyi düşünüyorum. İnşallah sorun çözülür.
Umarım çözülür hocam, maalesef kasasından ötürü kronik diyebileceğimiz bir ısınma sorunu var. Yakında bilgisayarın fanlarını değiştirmeyi düşünüyorum. Onun için de bir rehber yaparım. 10000 rpm fan taktım mı ohh buzdolabı o.O2 o.O2

Hocam o değerler imkansız ya, laptopu nasıl bir yerde kullanıyorsunuz foto atar mısınız?
WhatsApp Image 2021-07-16 at 17.16.42.jpeg

Altını yükselterek kullanıyorum hocam.

Dostlar, fanlardan birisi diğerine göre daha az hava üflüyor gibi. İçini açıp tekrar bakım yapacağız. İşlemciye fazla termal macun sürmek bu soruna neden açar mı? Bir de fanlardan birinin ya da bakır boruların doğru oturmamasının bununla alakası olabilir mi?

Monsterda normal.
Değil .

Alıntıyı görüntüle
Altını yükselterek kullanıyorum hocam.

Dostlar, fanlardan birisi diğerine göre daha az hava üflüyor gibi. İçini açıp tekrar bakım yapacağız. İşlemciye fazla termal macun sürmek bu soruna neden açar mı? Bir de fanlardan birinin ya da bakır boruların doğru oturmamasının bununla alakası olabilir mi?
Kesinlikle bir sorun var.

Merhaba ben Monster t7 v20.2 laptop kullanıyorum ve oyunlarda 90 derecenin üzerine çıkıyor. 1 ay önce bakımları yapıldı ama sorun hala devam ediyor. Şu an evdeki neredeyse tüm eşyalar benim odamda ve içerisi çok tozlu. 1 ay içinde tozlanabilir mi? Ne yapmam lazım? En sondaki resim hariç diğer resimler Warzone oynarkenki sıcaklık değerlerim. Sondaki resim 10 dk lık stres testi sonucu.

Sistem özelliklerim:
  • i7 10750H.
  • RTX 2060 Refresh.
  • 32 GB RAM.
  • 1 TB XPG SSD.
Kuzenim de monster kullanıyor.97 derecelerde geziyor fakat hiçbir sıkıntısı yok.Baya eskiden almıştı hala sapasağlam

Geri