Neler Yeni

Monster laptop için Dava bilgilendirmesi

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
emre çalışkan
Selamlar arkadaşlar 2. yılına yaklaşırken 3050 li monster laptobum 7*8 kez servis geçmişi bulunması nedeniyle ve devamındaki arızalar için hukuki süreçleri başlattım

fiyat bakımından cihazdan memnundum 2 kez talep olmasına rağmen garantimi uzatmadılar sebebi kılcal çiziikler denildi ek garantiyede cihazım uygun değil denildi ben firmaya sorduğumda ekran kartı anakart yine arıza yaparsa ne olacak diye ücretli bir şekilde yaptıracaksınız dendiği için dava açtım

ürün iade talep etmeme rağmen 2 kez değişti 1 kez anakart değiştirildi 1 kez de servis kaydına göre işlemci ve ekran kartı (fanları) ile birlik te değişmiş
1733594338602.png

ilk başvurum fatura tutarından iptal oldu kamera düzgün çekmemiş

firma kesinlikle savunma vermiyor süreci uzatmak için mahkeme taktiriyle laptop bilirkişe teslim ettim 16 gün gibi bir inceleme yapıldı birilikişidede cihaz bir sürü hatalar mavi ekranlar almış cihaza bilirkişiden gelince ram ve ssd değişimi yapmama rağmen kullanamadım fan sürekli açılıyor bakimlarını düzgün yaptırmıştım

firma sadece süreci uzatma para iadesi yapmama üzerine tavır alması çok üzücü

1733594547116.png

7/12 itibari ile tüketici heyetinin karar vermesine 15 günlük süre var

15 günde firmanın kararı uygulaması için süresi var firma kararı iplemez ise tüketici mahkemelerinden maddi manevi tazminata kadar uğraşmakta kararlıyım güncellemeleri paylaşacağım

cihazlarında problem yaşayan olursa bilgilendirme olması için forumda paylaşıyorum

Top Bottom