Monster notebook alinir mi?

İzle sonuna kadar
izledim zaten monster almadan önce tüm yorumlara baktım videolarını izledim dedim alayım ne çıkacak baya iyi çıktı ayrıca bi markadan kimse memnun olmasa markanın gücü kalır mı zamanla söner monsterın kötü yorumlarının çoğu eski modellerle alakalı benimki 2020 nin son çıkan modeliydi hiçbir kronik sorunu çıkmadı

• Beğen
Reaksiyonlar: Muti
Monster alınmaz diye bir şey yok. Hiçbir marka veya ürün alınmaz diye de bişey yok her ürün hakettiği fiyattan alınır. Ama bütçen 18k ise özellikleri iyi olan 3070li acer predator alınır. Eğer daha kaliteli bir laptopun olsun ve işlemci gerektiren işler yapıyorsan gigabyte aorusa bakabilirsin ekran kartı daha düşük ve fanları bi tık sesli kullandığım monster gibi hatta bi tık daha sesli bile diyebilirim.

Monster Tulpar T7 harici alınmaz bunların arasından alıcaksan tabikide gigabyte manyak bir laptop
Post automatically merged:

illa monster olsun dersen

• Beğen
Reaksiyonlar: XAlp
Monster Tulpar T7 harici alınmaz bunların arasından alıcaksan tabikide gigabyte manyak bir laptop

illa monster olsun dersen
Gigabyte almakdan yanayim

Monster alınmaz diye bir şey yok. Hiçbir marka veya ürün alınmaz diye de bişey yok her ürün hakettiği fiyattan alınır. Ama bütçen 18k ise özellikleri iyi olan 3070li acer predator alınır. Eğer daha kaliteli bir laptopun olsun ve işlemci gerektiren işler yapıyorsan gigabyte aorusa bakabilirsin ekran kartı daha düşük ve fanları bi tık sesli kullandığım monster gibi hatta bi tık daha sesli bile diyebilirim.
Asil amacim oyun oynamak yani 3070 li mi iyidir 3060 lı mı

Gigabyte almakdan yanayim

Asil amacim oyun oynamak yani 3070 li mi iyidir 3060 lı mı
3060lı maxq 3060 içeriyor en performansdız 3060 modeli yani. 3070 de maxq içerse bile daha iyi gigabytedan acer da maxq sanırım. Ama acer 144 aorus 240hz bi düşündürmedi değil. Tamamen fps oyuncusu isen 240hzden dolayı gigabyteyi alman göze batmaz. Ama acer da 144hz o da fps oyunlari için gayet yeterli olacağı için aceri seçerdim dostum

• Beğen
Reaksiyonlar: XAlp
3060lı maxq 3060 içeriyor en performansdız 3060 modeli yani. 3070 de maxq içerse bile daha iyi gigabytedan acer da maxq sanırım. Ama acer 144 aorus 240hz bi düşündürmedi değil. Tamamen fps oyuncusu isen 240hzden dolayı gigabyteyi alman göze batmaz. Ama acer da 144hz o da fps oyunlari için gayet yeterli olacağı için aceri seçerdim dostum
Teşekkürler

İkiside max-q teknolijisine sahip benim arada kalmamın sebebi pil kapasitesi ve diger etkenler gigabyte daha iyi

10-15 fps farki olurmu eger olmaz diyorsan gigabyte alican ekran,tasarim,batarya vs daha iyi

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,279
Üyeler
191,060
Son üye
yasaltefeci
Geri