Monster fiyat olarak iyi gibi alinir mi sizce ?
Ya da digerlerinden hangisi daha iyidir?
izledim zaten monster almadan önce tüm yorumlara baktım videolarını izledim dedim alayım ne çıkacak baya iyi çıktı ayrıca bi markadan kimse memnun olmasa markanın gücü kalır mı zamanla söner monsterın kötü yorumlarının çoğu eski modellerle alakalı benimki 2020 nin son çıkan modeliydi hiçbir kronik sorunu çıkmadıİzle sonuna kadar
Tasinabilir lazim banaO fiyatlara masaüstü alıp daha iyi performans almanızı öneririm.
Alınmaz alınır diyenlere bakma sorun çıkmadıkları için çok iyi bir firma sanıyorlar ama şuan çoğu sorunu azaldı ama hala var tam max bütçe öner sana önereyim.
18.000 tlAlınmaz alınır diyenlere bakma sorun çıkmadıkları için çok iyi bir firma sanıyorlar ama şuan çoğu sorunu azaldı ama hala var tam max bütçe öner sana önereyim.
Monster Tulpar T7 harici alınmaz bunların arasından alıcaksan tabikide gigabyte manyak bir laptop
Gigabyte almakdan yanayimMonster Tulpar T7 harici alınmaz bunların arasından alıcaksan tabikide gigabyte manyak bir laptop
Mesaj otomatik birleştirildi:
illa monster olsun dersen
Tulpar T7 V21.5 17,3" Oyun Bilgisayarı | Monster Notebook
Tulpar T7 V21.5 17,3" Gaming Laptop sahip olduğu GeForce RTX 3060 ekran kartı ve Intel i7-10875H işlemcisi ile güç ve performansın en iddialı temsilcisi!www.monsternotebook.com.trTulpar T7 V20.4 17,3" Oyun Bilgisayarı | Monster Notebook
Tulpar T7 V20.4 17,3" Gaming Laptop, yeni 11. Nesil Intel Tiger Lake Core i7-11800H işlemcisiyle oyun performansını maksimum düzeye çıkarıyor!www.monsternotebook.com.tr
Asil amacim oyun oynamak yani 3070 li mi iyidir 3060 lı mıMonster alınmaz diye bir şey yok. Hiçbir marka veya ürün alınmaz diye de bişey yok her ürün hakettiği fiyattan alınır. Ama bütçen 18k ise özellikleri iyi olan 3070li acer predator alınır. Eğer daha kaliteli bir laptopun olsun ve işlemci gerektiren işler yapıyorsan gigabyte aorusa bakabilirsin ekran kartı daha düşük ve fanları bi tık sesli kullandığım monster gibi hatta bi tık daha sesli bile diyebilirim.
3070 li acer al daha iyi monsterdan.Gigabyte almakdan yanayim
Asil amacim oyun oynamak yani 3070 li mi iyidir 3060 lı mı
Gigabyte den iyi midir3070 li acer al daha iyi monsterdan.
Evet.Gigabyte den iyi midir
3060lı maxq 3060 içeriyor en performansdız 3060 modeli yani. 3070 de maxq içerse bile daha iyi gigabytedan acer da maxq sanırım. Ama acer 144 aorus 240hz bi düşündürmedi değil. Tamamen fps oyuncusu isen 240hzden dolayı gigabyteyi alman göze batmaz. Ama acer da 144hz o da fps oyunlari için gayet yeterli olacağı için aceri seçerdim dostumGigabyte almakdan yanayim
Asil amacim oyun oynamak yani 3070 li mi iyidir 3060 lı mı
Teşekkürler3060lı maxq 3060 içeriyor en performansdız 3060 modeli yani. 3070 de maxq içerse bile daha iyi gigabytedan acer da maxq sanırım. Ama acer 144 aorus 240hz bi düşündürmedi değil. Tamamen fps oyuncusu isen 240hzden dolayı gigabyteyi alman göze batmaz. Ama acer da 144hz o da fps oyunlari için gayet yeterli olacağı için aceri seçerdim dostum
İkiside max-q teknolijisine sahip benim arada kalmamın sebebi pil kapasitesi ve diger etkenler gigabyte daha iyi3060lı maxq 3060 içeriyor en performansdız 3060 modeli yani. 3070 de maxq içerse bile daha iyi gigabytedan acer da maxq sanırım. Ama acer 144 aorus 240hz bi düşündürmedi değil. Tamamen fps oyuncusu isen 240hzden dolayı gigabyteyi alman göze batmaz. Ama acer da 144hz o da fps oyunlari için gayet yeterli olacağı için aceri seçerdim dostum
10-15 fps farki olurmu eger olmaz diyorsan gigabyte alican ekran,tasarim,batarya vs daha iyi3060lı maxq 3060 içeriyor en performansdız 3060 modeli yani. 3070 de maxq içerse bile daha iyi gigabytedan acer da maxq sanırım. Ama acer 144 aorus 240hz bi düşündürmedi değil. Tamamen fps oyuncusu isen 240hzden dolayı gigabyteyi alman göze batmaz. Ama acer da 144hz o da fps oyunlari için gayet yeterli olacağı için aceri seçerdim dostum