Neler Yeni

Yardım Monster Notebook GPU Seçimi

Necip5270392

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Necip5270392
clevo kasadan uzak durun tek diyeceğim bu. 3050ti olanı kullanıyorum aşırı dallanıp budaklanıyor monitöre taktığımda bile. Ultrada oynadığım forzayı arkadaşlarım düşük ayarda oynuyosun diye dalga geçiyor yani o derece :D
Clevo Kasa Olup Olmadığını Nereden Anlayacağımı Bilmiyorum Ve Ayrıca Aşırı Dallanıp Budaklanıyor Derken Nasıl Bir Sıkıntı Mevcut Onu Da Anlamadım.

seniyazdim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
324
İsim
Ali Arslan
Clevo Kasa Olup Olmadığını Nereden Anlayacağımı Bilmiyorum Ve Ayrıca Aşırı Dallanıp Budaklanıyor Derken Nasıl Bir Sıkıntı Mevcut Onu Da Anlamadım.
Kank arkadaşını boşver onda var diye ovüyordur monster da clevo kasa varsa alınmaz internette bir sürü ibret var clevo olup olmadığını laptop üst kapağında monster logosu var eğer logonun sağ ve solunda iki yeşil çizgi varsa clevodur yoksa tongfang dir ve tongfang alınır. Clevo alınmaz.

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,540
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Klavyenin tuşlarına bak. eğer tuşun tam ortasındaysa harf yazısı, tongfang kasadır. en sol üstteyse Clevo kasadır.

Necip5270392

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Necip5270392
Kank arkadaşını boşver onda var diye ovüyordur monster da clevo kasa varsa alınmaz internette bir sürü ibret var clevo olup olmadığını laptop üst kapağında monster logosu var eğer logonun sağ ve solunda iki yeşil çizgi varsa clevodur yoksa tongfang dir ve tongfang alınır. Clevo alınmaz.
13-/-15 Yıllık Arkadaşım Hocam Çocukluktan Beri Tanıyom Çocuğu Bir Kere Olsun Böbürlenmişliği Yoktur Şahsen Diyebilirim Ayrıca Ben Sorana Kadar Elinde Monster Notebook Olduğunu Bile Kimse Bilmiyordu Bizim Ortamdan herkes Masa Üstü Var Sanıyordu Sadece Ve Ayrıca Bilgiler İçin Teşekkürler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Clevo Kasanın Nasıl Bir Eksiği Var Acaba Nedenini Açıklarsanız Sevinirim Çok Mu Isınıyor Ne Yapıyor Acep Çok Çabuk Mu Bileşen Sıkıntısı Yapıyor Ekranda Mı Sıkıntı Çıkarıyor Acaba

Klavyenin tuşlarına bak. eğer tuşun tam ortasındaysa harf yazısı, tongfang kasadır. en sol üstteyse Clevo kasadır.
Monsterların Hepsi O Şekil Neredeyse Ki 3050 -/- 3050Ti Kasaların Hepsi Clevo O Zaman :D

seniyazdim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
324
İsim
Ali Arslan
13-/-15 Yıllık Arkadaşım Hocam Çocukluktan Beri Tanıyom Çocuğu Bir Kere Olsun Böbürlenmişliği Yoktur Şahsen Diyebilirim Ayrıca Ben Sorana Kadar Elinde Monster Notebook Olduğunu Bile Kimse Bilmiyordu Bizim Ortamdan herkes Masa Üstü Var Sanıyordu Sadece Ve Ayrıca Bilgiler İçin Teşekkürler.

Clevo Kasanın Nasıl Bir Eksiği Var Acaba Nedenini Açıklarsanız Sevinirim Çok Mu Isınıyor Ne Yapıyor Acep Çok Çabuk Mu Bileşen Sıkıntısı Yapıyor Ekranda Mı Sıkıntı Çıkarıyor Acaba

Monsterların Hepsi O Şekil Neredeyse Ki 3050 -/- 3050Ti Kasaların Hepsi Clevo O Zaman :D
Ya bilmiyorum kankaa clevo alma ama onu diyeyim baştan. lenovo ideapad çok daha mantıklı mesela tongfang monster ya da ayırt etmek için dediğim gibi kapakta yeşil çizgiler olmaması lazım

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,540
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_

Evet zaten öyle? XD. Tulparlara bak çok nadir görürsün Clevo kasa.

Necip5270392

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Necip5270392
Hocam 15K Param Var Ve SD Kart Girişi Olan 3050-/-3050Ti Olan Bir Laptop Bakıyorum Diyebilirim Bu kriterlerde Şahsen Bana Önerilen Laptoplar Şuanda Monster Oluyor Hocam Malesefkine Yoksa Bende İsterdim Tulpar Vsr Almak Ama Durum Beli Ki Bunu Bile ZarZor Yani

Ya bilmiyorum kankaa clevo alma ama onu diyeyim baştan. lenovo ideapad çok daha mantıklı mesela tongfang monster ya da ayırt etmek için dediğim gibi kapakta yeşil çizgiler olmaması lazım
Sadece Çizgi Mi Yoksa Noktalardan Oluşma Olan Çizgi Şekli De Dahil Mi

seniyazdim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
324
İsim
Ali Arslan
Hocam 15K Param Var Ve SD Kart Girişi Olan 3050-/-3050Ti Olan Bir Laptop Bakıyorum Diyebilirim Bu kriterlerde Şahsen Bana Önerilen Laptoplar Şuanda Monster Oluyor
Screenshot_20220522-053014.png
Hocam Malesefkine Yoksa Bende İsterdim Tulpar Vsr Almak Ama Durum Beli Ki Bunu Bile ZarZor Yani

Sadece Çizgi Mi Yoksa Noktalardan Oluşma Olan Çizgi Şekli De Dahil Mi
Böyle olmayacsk işte

seniyazdim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
324
İsim
Ali Arslan
Yav kanka clevo bu işte bunu alma diyodum nokto olanda cizgide clevo

Necip5270392

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Necip5270392
Yav kanka clevo bu işte bunu alma diyodum nokto olanda cizgide clevo
Monster In Bütün Kasaları Böyle Hocam Yapabileceğim Bişey Yok Yani Napayım
RTX Kartı Olan M.2 li SD Kart Girişli 15K Değerinde Bir PC Öner Alayım Yani İdeapad Lerede Baktım Üstte Bahsedilen Onlarda Da SSD Var M.2 Değil Malesef Yani Ayrıca Clevo Neden Ama Diyonuz Ne Gibi Bir Sıkıntısı Var Anlamadım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,531
Üyeler
166,225
Son üye
General47
Top Bottom