Monster Notebook nasıl?

Bu model yerine 1000 TL ekleyerek 3050ti olan modeli almanızı tavsiye ederim. Ram 8 ama ekran kartı çok daha güçlü belirttiğiniz oyun ve programlarda sizi daha mutlu eder.

Monster Abra A5 V16.7.3​

Nasıl bir bilgisayar oyun için kullanıcam cs go, lol,gta 5,control, tarzı oyunlar ek olarak derslerim için unreal engine ve blender programlarında performansı nasıldır ?
cevap bekliyorum.
Screenshot_2022-02-15-11-04-47-268_com.sec.android.app.sbrowser.jpg

Öncelikle bu dediklerini göstererek alınabilir diyebilirim. Tabi clevo kasa değilse.

Bu model yerine 1000 TL ekleyerek 3050ti olan modeli almanızı tavsiye ederim. Ram 8 ama ekran kartı çok daha güçlü belirttiğiniz oyun ve programlarda sizi daha mutlu eder.
Bence de 3050ti 1650 den daha iyi 1000 tl koyup bunu alırsanız siz mutlu eder

Monster firması benim gözümde, Casper ile aynı . Kalitesiz ürünler.

Rakiplerin den ucuza bulursanız alın, ama fazla bir fark yoksa mesela 1000 TL fark varsa tercih etmeyin rakipleriyle aynı fiyat bandında ise almak akıl işi değil, GameGaraj, Monster, Casper. bu markalara bulaşmayın.

Clevo harici kasaları markalı modellerle kapışıyor. Clevo kasa mi değil mi anlamanın en kolay yolu kapakta 2 tane çizgi var mı yok mu ona bakmak

Clevo harici kasaları markalı modellerle kapışıyor. Clevo kasa mi değil mi anlamanın en kolay yolu kapakta 2 tane çizgi var mı yok mu ona bakmak
Bu çizgiden kasttetiğiniz renk olarak bir çizgi mi yoksa başka bir çizgi mi? Birazcık anlamadım açıklar mısınız?

Geri