Neler Yeni

Monster notebooklar alınır mı ?

Beyfendiiii6

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,512
İsim
Batuhan ege
Merhaba arkadaşlar ben bu hafta içinde altaki laptopun ramını 8x8 yaparak almayı düşünüyorum.
İlk Öncellikle alacağım laptop sizce bu fiyata alınır mı ? Alınmaz ise Max 7700 TL olmak üzere laptop önerileriniz varsa söylerseniz sevinirim.
İkinci olarak ise bazı yerlerde monster notebooklar'da ölü piksel sorunu olduğunu duydum. Bu sorun cidden var mı ?
Monster notebook kullanan veya önceden kullanmış arkadaşlar cevap verirse sevinirim.

Laptop:

Söylemeyi unutmuştum depolama alanını 500 GB sdd olarak özeleştirecem

Techno08

80+ Gold
Abra serilerini pek önermem. Belli başlı tulpar modelleri güzel sadece

Berat Özdemir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
548
İsim
Berat Özdemir
Discord
RevelioLivento#9596
Merhaba arkadaşlar ben bu hafta içinde altaki laptopun ramını 8x8 yaparak almayı düşünüyorum.
İlk Öncellikle alacağım laptop sizce bu fiyata alınır mı ? Alınmaz ise Max 7700 TL olmak üzere laptop önerileriniz varsa söylerseniz sevinirim.
İkinci olarak ise bazı yerlerde monster notebooklar'da ölü piksel sorunu olduğunu duydum. Bu sorun cidden var mı ?
Monster notebook kullanan veya önceden kullanmış arkadaşlar cevap verirse sevinirim.

Laptop:

500GB SSD ve 16GB bellek yükseltmesi harika olur. Ben Monster'ı bir süre kullandım ve çok memnundum, yeni bir laptop alacak olsam yine düşünmeden Monster alırım. Ben ölü piksel sorunuyla karşılaşmadım; fakat kullandığım model 8GB belleğe sahipti ve belleğin yetersiz geldiği alanlar oluyordu, en net örneği Forza Horizon 4 oyunuydu. Fan boost özelliğine çok ihtiyaç var mı bilmiyorum; fakat açıldığında çok hızlı soğutsa da, fanları gerçekten sesli çalışıyor ve rahatsız edici oluyor.

Akiran

80+ Silver

Laptop:

Bu fiyata başka bir gaming laptop yok. Monster ile ilgili malzeme kalitesi yönünden şikayet geliyor fakat fiyatı düşürmek için yapıyorlar.

Beyfendiiii6

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,512
İsim
Batuhan ege
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Berat Özdemir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
548
İsim
Berat Özdemir
Discord
RevelioLivento#9596
MSI Bravo 15 A4DCR-255XTR AMD Ryzen 5 4600H 8GB 512GB SSD RX 5300M Freedos 15.6" FHD Taşınabilir Bilgisayar
https://www.hepsiburada.com/msi-bra...bilgisayar-p-HBV00000ZK55T?magaza=Tekramarket
1650 Ti daha iyi bir tercih.
Ayrıca önceki yazımda belirtmemişim, THX sertifikalı ses sistemini hiç ciddi anlamda test etmedim; fakat ses kartı, kulaklık bağladığımda gerçekten güzel bir kalite sunuyordu. THX'in 10 Band ekolayzer ayarı da yapılabilen uygulaması da hoşuma gitmişti. Ayrıca yanında yine 10 Band ekolayzer ayarı sunan, Monster'ın da bir ses sürücüsü mevcut; fakat hangisini tercih edeceği kullanıcıya bırakılıyor.

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Ayrıca önceki yazımda belirtmemişim, THX sertifikalı ses sistemini hiç ciddi anlamda test etmedim; fakat ses kartı, kulaklık bağladığımda gerçekten güzel bir kalitedeydi.
10200H ile 4600H'ı karşılaştırmadınız umarım.

Techno08

80+ Gold
Ekranı Tn panel olması ve 60 Hz olduğu için pek sıcak bakmıyorum bu laptop'a

bu laptopun alpha modeli var bende ve hepsiburada da tn diyordu ama ips level olarak geldi. 60 hz konusunda bir şey diyemem haklısınız
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca önceki yazımda belirtmemişim, THX sertifikalı ses sistemini hiç ciddi anlamda test etmedim; fakat ses kartı, kulaklık bağladığımda gerçekten güzel bir kalite sunuyordu. THX'in 10 Band ekolayzer ayarı da yapılabilen uygulaması da hoşuma gitmişti. Ayrıca yanında yine 10 Band ekolayzer ayarı sunan, Monster'ın da bir ses sürücüsü mevcut; fakat hangisini tercih edeceği kullanıcıya bırakılıyor.

Mesaj otomatik birleştirildi:

güzel. İşlemci ryzen 5 4600h olsa tadından yenmez ama iyi yani alınır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,092
Üyeler
164,611
Son üye
obezitnazan
Top Bottom