Yardım Monster Pusat Clutch İyi Midir?

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
8,074
Telefon tutma aparatı, analog hassasiyeti ve kablosuz olduğundan bunu almayı düşünüyorum fakat LT ve RT tuşlarında çok fazla ölü bölge olduğu söyleniyor. Şu anda bende bulunan Snopy Rampage sg-r218'e kıyasla ölü bölge oranı nasıldır?

o kadar ölü alan dualshock da bile var. o yüzden dert etme.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

• Beğen
Telefon tutma aparatı, analog hassasiyeti ve kablosuz olduğundan bunu almayı düşünüyorum fakat LT ve RT tuşlarında çok fazla ölü bölge olduğu söyleniyor. Şu anda bende bulunan Snopy Rampage sg-r218'e kıyasla ölü bölge oranı nasıldır?
ben kullanıyorum
bunu gayet memnunum ölü bölge muhabbeti de yok denecek kadar az

• Beğen
en eski nesil monster gamepad'i nerden baksanız 2-3 sene kullandım bu sene xbox gamepad'e geçtim yemin ediyorum ben kendime eziyet ediyormuşum :') paranız varsa durmayın ha yoksa tabii ki işinizi gayet görüyor

• Beğen
alacaksan 2. el Xbox 9. nesil al

• Beğen
alacaksan 2. el Xbox 9. nesil al
Birkaç kişiye mesaj yolladım kapalı kutu Logitech G403 Hero takası 1'i takas yapmıyormuş biri de satmış. Olursa öyle alacam olmazsa Logitech G403 Hero satıp sıfır Monster Pusat Clutch

Birkaç kişiye mesaj yolladım kapalı kutu Logitech G403 Hero takası 1'i takas yapmıyormuş biri de satmış. Olursa öyle alacam olmazsa Logitech G403 Hero satıp sıfır Monster Pusat Clutch
yeni monster gamepad kullanmadım nasıl bilmiyorum ama xbox çok iyi

• Beğen
en eski nesil monster gamepad'i nerden baksanız 2-3 sene kullandım bu sene xbox gamepad'e geçtim yemin ediyorum ben kendime eziyet ediyormuşum :') paranız varsa durmayın ha yoksa tabii ki işinizi gayet görüyor
Monster pusat pro gamepadden mi bahsediyorsun? Onu ben de kullanıyorum da konsol oyuncusu değilim diğer kolları kullanmadım hiç. Bunu da kullanırken zorlanıyorum ölü bölgesi fazla bence. Sence xbox koluna falan geçmeli miyim? Kolla fazla oyun oynamıyorum sadece mfs2020 forza falan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yeni monster gamepad kullanmadım nasıl bilmiyorum ama xbox çok iyi
Ölü bölgesi hiç yok mu xbox kolunun? Yoksa az da olsa oluyor mu

• Beğen
Monster pusat pro gamepadden mi bahsediyorsun? Onu ben de kullanıyorum da konsol oyuncusu değilim diğer kolları kullanmadım hiç. Bunu da kullanırken zorlanıyorum ölü bölgesi fazla bence. Sence xbox koluna falan geçmeli miyim? Kolla fazla oyun oynamıyorum sadece mfs2020 forza falan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ölü bölgesi hiç yok mu xbox kolunun? Yoksa az da olsa oluyor mu
Ölü bölgesi var ama minimum oluyor hocam, uyumluluk açısından da en uyumlu kol xbox kolu

Hocam ölü bölgesi hem tetik tuşlarında hem analog tuşlarında fazlaca var, maddi imkanınız varsa xbox kolu almanızı öneririm.

• Beğen