Pusat Ghost Pro Kablosuz Oyuncu Mouse (Siyah) | Monster Notebook
www.monsternotebook.com.tr
hocam ben monitör aldım yeni gayet kaliteli güzel. bende önyargılıydım fakat bence iyi . taksit de yapıyolar peşin fiyataTipi güzelde monstere karşı bi ön yargı oluştu bende nedense
Fiyatına göre baya iyi geldi gerçekten hocam.en iyi mouse. Denedim gidip hoşuma gitti fiyata baktığımda 2.8k idi. vazgeömiştim o an. Alınır şimdi
pusat clutch di mi cok kötümonsterdan günahımı almam, monster gamepadi vardı, tuşları arızalandı gönderdim. Yerine bir tuş takmadılar elimizde yok dediler, tamir etmediler. İsterseniz %10 indirim verelim yenisini alın dediler ve o gamepad hala o şekilde kaldı. L1-R1 içine takılı kaldı, joystick yırtık kaldı. Hadi yırtığı değişmedin, bari tuşlarımı tamir etseydin.
sana yanlış yapılmış. Bende başımdan geçen olayı söylim hatta konuyu bulursam altta eklim.monsterdan günahımı almam, monster gamepadi vardı, tuşları arızalandı gönderdim. Yerine bir tuş takmadılar elimizde yok dediler, tamir etmediler. İsterseniz %10 indirim verelim yenisini alın dediler ve o gamepad hala o şekilde kaldı. L1-R1 içine takılı kaldı, joystick yırtık kaldı. Hadi yırtığı değişmedin, bari tuşlarımı tamir etseydin.
Hani garantim bitmişti sanırım ama öyle olsa bile parasını vereyim tamir edin dedim ama olmadı. Öylece kaldı, napıcam ki ben şimdi bunla hala elimde 1.5-2 senedir öyle duruyor. Senin olay gayet iyiymiş.sana yanlış yapılmış. Bende başımdan geçen olayı söylim hatta konuyu bulursam altta eklim.
Ekim ayında arkadaşla buluşmak istedim o da bilgisayarın temizliğini aradan çıkarmak için monster'a da gidelim dedi tamam dedim bende gamepadlerimi götürürüm dedim o da bende onu da getireyim dedi. Neyse gittik o farklı kişiye gitti ben farklı kişiye. O ilk girdi bilgisayarı teslim etti sonra gamepadi söyledi o kişi bizde öyle işlem yok dedi ama ben kendim bilgiğim için dedim beni bekle beraber benimle gidersin. Benim sıram geldi girdi teslim ettim anlattım durumu karşıdaki kişi direkt not etti herşeyi sonra arkadaşımında anlattım onu da teslim ettik. 1-2 saat sonra sms geldi teslim almaya gittik bi baktım yeni sıfır kutu verildi ikimize de. Bi an dona kaldık ikimizde. Sorunlu ürün olduğu için sıfırı ile değiştirildi dendi. Çok teşekkür edip teslim alıp çıktık.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çözüldü✓ - Bilgisayar için f/p gamepad önerisi
Gamepad alacağım ve aklımda tek Pusat Clutch var.forum.donanimarsivi.com