- Reaksiyon skoru
- 11,517
Çok uzun sürmüyordu gelmesiMonsterde ön siparişte 9 günde kargoya verilir diyo bu kadar süre yazıpta satın alan varmı sizin kaç günde geldi böyle yazıpta illa 9gündemi geliyo
Çok uzun sürmüyordu gelmesiMonsterde ön siparişte 9 günde kargoya verilir diyo bu kadar süre yazıpta satın alan varmı sizin kaç günde geldi böyle yazıpta illa 9gündemi geliyo
Çok uzun sürmüyordu gelmesi
Yani 9 gün sürmüyo 5 6 gün falan demiÇok uzun sürmüyordu gelmesi
Yani zaten sen 10+k para vermişsin 2-3 gün önce gelse ne olur gelmese ne olurYani 9 gün sürmüyo 5 6 gün falan demi
Olsun ya erken gelse daha iyi olur ama sıkıntı yok yaaaYani zaten sen 10+k para vermişsin 2-3 gün önce gelse ne olur gelmese ne olur
Bana 2 günde geldi. Şuan da şartlar iyi değil. O yüzden sana geç gelebilir.Monsterde ön siparişte 9 günde kargoya verilir diyo bu kadar süre yazıpta satın alan varmı sizin kaç günde geldi böyle yazıpta illa 9gündemi geliyo
Aynen oda doğruBana 2 günde geldi. Şuan da şartlar iyi değil. O yüzden sana geç gelebilir.
güzel seçim ben de v20.3.2 almayı düşünüyorum daha karar vermedim da sistem 5 bekliyorum bakalım.Tulpar v20.3
Ön siparişe açıldı 20.3 dün aynen senin dediğini gördüm evet çok iyide işte aile. Bi 400 lira arttırmıyo parayı o yüzden ondan almak zorundayımgüzel seçim ben de v20.3.2 almayı düşünüyorum daha karar vermedim da sistem 5 bekliyorum bakalım.
sana da öneririm 400 TL fark veriyorsun ama işlemci fersah fersah daha iyi. bi düşün istersen hem 20.3 stokta yoktu en son
Aynen takip ediyorum inşAllah güzel bir indirim oluranladım öyleyse olabilir tabi ama şöyle bir durum var bazen gittigidiyor gibi yerlerden alıyorsanız kampanya ve indirimler olabiliyor beklemek isterseniz