Fiyat çok güzelmiş. 1 aya yakındır kullanıyorum, öneririm.
(Ekleme) Yakın zamanda 11.11 indirimleri başlayacak belki yurtdışı sitelerinde daha uyguna gelebilir fakat onda da vergi vs. şüphesi var.
bu tarz urunleri savunan herifleride hiç anlamam ha.
hepsi vatani savunur gibi savunuyor diger urunlere salliyor sanki sanarsin yasamin sirrini cozmus.
diyor ki bunu alirsin bide ustune ses karti alirsin bundan daha iyi kulaklik yok falan filan.
Kardesim benim ben iyi bir kulaklik istiyorum adi ustunde. Ses karti istesem ses karti derim dimi ? Tek kelime farkindaysaniz.
Ku-lak-lik. Adam diyor ki ses karti da alican ha iste oyle cok iyi knk bu kulaklik falan
ahhahahahhaha
hepsi vatani savunur gibi savunuyor diger urunlere salliyor sanki sanarsin yasamin sirrini cozmus.
diyor ki bunu alirsin bide ustune ses karti alirsin bundan daha iyi kulaklik yok falan filan.
Kardesim benim ben iyi bir kulaklik istiyorum adi ustunde. Ses karti istesem ses karti derim dimi ? Tek kelime farkindaysaniz.
Ku-lak-lik. Adam diyor ki ses karti da alican ha iste oyle cok iyi knk bu kulaklik falan
ahhahahahhaha
Adam ses kartı alırsan demiyor onboard ses kartın iyiyse iyi performans alırsın diyor zaten 800 tl kulaklığa ses kartı almak en düşük bütçeli dac amp 50 dolar onu almak saçmalık olur
Cloud 2 stüdyo kulaklığı mi bir tane stüdyoda kullanan adam getir bir tane kayda değer audiophile inceleyicisinin bu kulakliga iyi güzel dediği inceleme getir
Ve zaten iemlerin güzel tarafı bu özellikle chifi dediğimiz 50-100-200 dolar bandında ki ürünlerin fiyat performans oranını 2 ye 3 kutlaması başı 100 dolarlık iemler 200 300 dolarlık gömer kafa üstü kulaklıkları ayakta tokatlar
Ve son olarak bu görmüş olduğunuz adam internet üzerindeki kulaklıklara ait en büyük data base e sahip adam sponsorlu bir şekilde razer tras dediğimiz kulaklıkları inceliyor iyi bile diyemiyor hatta okey bile diyemiyor audiophile topluluğunda bu kulakliklar incelenmez ciddiye alınmaz hatta dalga geçilir
Kulaklık ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
Hocam anakart b450m a pro max kullanıyorum ve internet sitesinde Realtek® ALC892/ALC897 Codec bu sürücüler yazıyor. Sizce uygun mu bu kulaklığı almam ve illa arka panele mi takmam gerekiyor kaliteli bir ses deneyimi için ön panel yetersiz mi geliyor?
ahhahahahhaha
Cloud 2 stüdyo kulaklığı mi bir tane stüdyoda kullanan adam getir bir tane kayda değer audiophile inceleyicisinin bu kulakliga iyi güzel dediği inceleme getir
???
???
Türkçe okuduğunu anlama dersi lazım sana. Diyorum ki, Cloud 2 Takstar Pro 80'in HyperX etiketi yapıştırılmış hali. Ve Pro 80 düşük bütçeli hi-fi kulaklığı. İnceleyen tonla audiophile var. Hele Pro 82 zaten çok ünlü bir model audiophile'lar arasında.
Adam ses kartı alırsan demiyor onboard ses kartın iyiyse iyi performans alırsın diyor zaten 800 TL kulaklığa ses kartı almak en düşük bütçeli dac amp 50 dolar onu almak saçmalık olur
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ve zaten iemlerin güzel tarafı bu özellikle chifi dediğimiz 50-100-200 dolar bandında ki ürünlerin fiyat performans oranını 2 ye 3 kutlaması başı 100 dolarlık iemler 200 300 dolarlık gömer kafa üstü kulaklıkları ayakta tokatlar
Gimlet alma bu crinacle zero red al
Ve son olarak bu görmüş olduğunuz adam internet üzerindeki kulaklıklara ait en büyük data base e sahip adam sponsorlu bir şekilde razer tras dediğimiz kulaklıkları inceliyor iyi bile diyemiyor hatta okey bile diyemiyor audiophile topluluğunda bu kulakliklar incelenmez ciddiye alınmaz hatta dalga geçilir
Mesele konfor ve sağlık kulak içi kulaklıklar uzun kullanım için konforlu ve sağlıklı değil. Razer Blackshark serisi çok iyi konforlu saatlerce kullanabilirsin ayrıca ses kalitesi de güzel.
Başlıkta geçen kulaklık için telefonda kullanımlar için uygun mu acaba bütün yazışmaları okudum da PC için konuşulmuş mobil için bir bilgilendirme yapabilir misiniz almayı düşünüyorum da.
Başlıkta geçen kulaklık için telefonda kullanımlar için uygun mu acaba bütün yazışmaları okudum da PC için konuşulmuş mobil için bir bilgilendirme yapabilir misiniz almayı düşünüyorum da.