Neler Yeni

🔥İndirim MOONDROP Chu 2 İEM Kulaklık 749 TL | Wraith E-Sports

Dahası  
Reaksiyon skoru
140
İsim
Yunus Arıkan

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,357
İsim
Hacı
Hayır dostum. 70 dolarlık değil.

2015 yılında 70 dolardan çıkan emektar bir kafa üstünden daha iyi olduğunu diyorum. Chu 2 Cloud 2 yi ezer dostum. Hatta çoğu eski kulaklığı ezer.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Qoa Gimlet e o kadar para asla verilmez zaten. Ses kartı (anakarttaki) sağlamsa Chu 2 al geç üzmez.
Daha iyi Bir şey var mı 1k bütçede?
Site güvenilir mi?
Bir de bu CHU 2 dayanıklı mı dandik mi kablosu malzemesi vs vs.

Rock zircon ve rock space obsidian ile kıyas olabilir mi chu ii?

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,949
İsim
kilan embappe
Daha iyi Bir şey var mı 1k bütçede?
Site güvenilir mi?
Bir de bu CHU 2 dayanıklı mı dandik mi kablosu malzemesi vs vs.

Rock zircon ve rock space obsidian ile kıyas olabilir mi chu ii?
1K ya daha yı bir şey belki KiwiwEars Cadenza olabilir. O da aliexpress de 1K falan d8 vergi kargo vs 1,5K gelir.

Malzeme ve kablosu iyi. Kulakta da iyi durur.

Rock kulaklıkların performansı ev kalitesi hakkında bilgim malesef yok hocam.

Fiyat çok güzelmiş. 1 aya yakındır kullanıyorum, öneririm.
(Ekleme) Yakın zamanda 11.11 indirimleri başlayacak belki yurtdışı sitelerinde daha uyguna gelebilir fakat onda da vergi vs. şüphesi var.
Çok zor hocam 750 TL dend aha uyguna gelmesi.

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,357
İsim
Hacı
1K ya daha yı bir şey belki KiwiwEars Cadenza olabilir. O da aliexpress de 1K falan d8 vergi kargo vs 1,5K gelir.

Malzeme ve kablosu iyi. Kulakta da iyi durur.

Rock kulaklıkların performansı ev kalitesi hakkında bilgim malesef yok hocam.

Çok zor hocam 750 TL dend aha uyguna gelmesi.
Keşke space obsidian veya zircon kullanmış olsaydınız :/

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,949
İsim
kilan embappe

berkaby

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
berk
bu tarz urunleri savunan herifleride hiç anlamam ha.
hepsi vatani savunur gibi savunuyor diger urunlere salliyor sanki sanarsin yasamin sirrini cozmus.
diyor ki bunu alirsin bide ustune ses karti alirsin bundan daha iyi kulaklik yok falan filan.
Kardesim benim ben iyi bir kulaklik istiyorum adi ustunde. Ses karti istesem ses karti derim dimi ? Tek kelime farkindaysaniz.
Ku-lak-lik. Adam diyor ki ses karti da alican ha iste oyle cok iyi knk bu kulaklik falan
ahhahahahhaha

KomtanKrang

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
498
İsim
Yücel
Discord
KomtanKrang#1018
hepsi vatani savunur gibi savunuyor diger urunlere salliyor sanki sanarsin yasamin sirrini cozmus.
diyor ki bunu alirsin bide ustune ses karti alirsin bundan daha iyi kulaklik yok falan filan.
Kardesim benim ben iyi bir kulaklik istiyorum adi ustunde. Ses karti istesem ses karti derim dimi ? Tek kelime farkindaysaniz.
Ku-lak-lik. Adam diyor ki ses karti da alican ha iste oyle cok iyi knk bu kulaklik falan
ahhahahahhaha
Adam ses kartı alırsan demiyor onboard ses kartın iyiyse iyi performans alırsın diyor zaten 800 tl kulaklığa ses kartı almak en düşük bütçeli dac amp 50 dolar onu almak saçmalık olur

Cloud 2'nin Takstar Pro 80 olduğunu hatırlatmama gerek var mı?

Gerçekten 18$ IEM'in 70$ kafa ustü stüdyo kulaklığından iyi olduğunu düşünene köprüm var satabilirim.
Cloud 2 stüdyo kulaklığı mi bir tane stüdyoda kullanan adam getir bir tane kayda değer audiophile inceleyicisinin bu kulakliga iyi güzel dediği inceleme getir

Hayır dostum. 70 dolarlık değil.

2015 yılında 70 dolardan çıkan emektar bir kafa üstünden daha iyi olduğunu diyorum. Chu 2 Cloud 2 yi ezer dostum. Hatta çoğu eski kulaklığı ezer.

Qoa Gimlet e o kadar para asla verilmez zaten. Ses kartı (anakarttaki) sağlamsa Chu 2 al geç üzmez.
Ve zaten iemlerin güzel tarafı bu özellikle chifi dediğimiz 50-100-200 dolar bandında ki ürünlerin fiyat performans oranını 2 ye 3 kutlaması başı 100 dolarlık iemler 200 300 dolarlık gömer kafa üstü kulaklıkları ayakta tokatlar

https://wraithesports.com/products/qoa-gimlet-iem-kulaklik
Bununla konudaki kulaklık arasında fiyat farkı kadar ses kalitesi farkı var mıdır hangisini almalıyım

@M.A.Y. ama zenci kral fikrin var mı
Gimlet alma bu crinacle zero red al

Ve son olarak bu görmüş olduğunuz adam internet üzerindeki kulaklıklara ait en büyük data base e sahip adam sponsorlu bir şekilde razer tras dediğimiz kulaklıkları inceliyor iyi bile diyemiyor hatta okey bile diyemiyor audiophile topluluğunda bu kulakliklar incelenmez ciddiye alınmaz hatta dalga geçilir

Son düzenleme:

qBlade

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Erdinç Atak
Kasmaya gerek yok, bu fiyata alabileceğiniz en iyi kulaklık. Sağlam ses kartı varsa ne Cloud 2 dinler ne de başka bir şey.

Hocam anakart b450m a pro max kullanıyorum ve internet sitesinde Realtek® ALC892/ALC897 Codec bu sürücüler yazıyor. Sizce uygun mu bu kulaklığı almam ve illa arka panele mi takmam gerekiyor kaliteli bir ses deneyimi için ön panel yetersiz mi geliyor?

Fantastiktürk

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
ahhahahahhaha
Tamam. Sen tekerleksiz araba alabilirsin.
Kaldı ki adam ses kartı alın da dememiş. 800TL'lik kulaklığa ses kartı alınmaz.
Cloud 2 stüdyo kulaklığı mi bir tane stüdyoda kullanan adam getir bir tane kayda değer audiophile inceleyicisinin bu kulakliga iyi güzel dediği inceleme getir
???
???
Türkçe okuduğunu anlama dersi lazım sana. Diyorum ki, Cloud 2 Takstar Pro 80'in HyperX etiketi yapıştırılmış hali. Ve Pro 80 düşük bütçeli hi-fi kulaklığı. İnceleyen tonla audiophile var. Hele Pro 82 zaten çok ünlü bir model audiophile'lar arasında.

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,086
İsim
Mehmet Yılmaz
Adam ses kartı alırsan demiyor onboard ses kartın iyiyse iyi performans alırsın diyor zaten 800 TL kulaklığa ses kartı almak en düşük bütçeli dac amp 50 dolar onu almak saçmalık olur

Ve zaten iemlerin güzel tarafı bu özellikle chifi dediğimiz 50-100-200 dolar bandında ki ürünlerin fiyat performans oranını 2 ye 3 kutlaması başı 100 dolarlık iemler 200 300 dolarlık gömer kafa üstü kulaklıkları ayakta tokatlar

Gimlet alma bu crinacle zero red al

Ve son olarak bu görmüş olduğunuz adam internet üzerindeki kulaklıklara ait en büyük data base e sahip adam sponsorlu bir şekilde razer tras dediğimiz kulaklıkları inceliyor iyi bile diyemiyor hatta okey bile diyemiyor audiophile topluluğunda bu kulakliklar incelenmez ciddiye alınmaz hatta dalga geçilir

Mesele konfor ve sağlık kulak içi kulaklıklar uzun kullanım için konforlu ve sağlıklı değil. Razer Blackshark serisi çok iyi konforlu saatlerce kullanabilirsin ayrıca ses kalitesi de güzel.

Kuyendaa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Celal Oğuzhan AKIN
Başlıkta geçen kulaklık için telefonda kullanımlar için uygun mu acaba bütün yazışmaları okudum da PC için konuşulmuş mobil için bir bilgilendirme yapabilir misiniz almayı düşünüyorum da.

Başlıkta geçen kulaklık için telefonda kullanımlar için uygun mu acaba bütün yazışmaları okudum da PC için konuşulmuş mobil için bir bilgilendirme yapabilir misiniz almayı düşünüyorum da.
jak girişi olduğu için evet kullanabilirsin telefonda

Top Bottom