🔥İndirim MOONDROP Chu 2 İEM Kulaklık 749 TL | Wraith E-Sports

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
8,348
Kasmaya gerek yok, bu fiyata alabileceğiniz en iyi kulaklık. Sağlam ses kartı varsa ne Cloud 2 dinler ne de başka bir şey.

119 Db

112 Db

Çok Fark Oluşturur Mu ?

119 Db

112 Db

Çok Fark Oluşturur Mu ?
Olay desibel değil. Malzeme ve ses kalitesi (özellikle oyun performansında) Chu 2 daha iyi bir model. KZ kulaklıkların iyi oldukları tek yön bass konusu, onun dışında KZ TR'de kulaklıkları faazla pahalı satıyor. Aliexpress e bakarsan 3K lık KZ kulaklıkların 1k civarı olduğunu görürsün.

119 Db

112 Db

Çok Fark Oluşturur Mu ?
Hocam desibel ile kulaklık kıyaslanmaz. 100 db üzeri şiddette bir şey dinlerseniz sağır olursunuz :)

Aynen KZ Bas Konusunda İyi , Fiyat Konusunda Klasik Olay .

/ /

bir şey Olmaz .

@miyovsdinie

ne Cloud 2 dinler ne de başka bir şey.
Cloud 2'nin Takstar Pro 80 olduğunu hatırlatmama gerek var mı?

Gerçekten 18$ IEM'in 70$ kafa ustü stüdyo kulaklığından iyi olduğunu düşünene köprüm var satabilirim.

Cloud 2'nin Takstar Pro 80 olduğunu hatırlatmama gerek var mı?

Gerçekten 18$ IEM'in 70$ kafa ustü stüdyo kulaklığından iyi olduğunu düşünene köprüm var satabilirim.
Hayır dostum. 70 dolarlık değil.

2015 yılında 70 dolardan çıkan emektar bir kafa üstünden daha iyi olduğunu diyorum. Chu 2 Cloud 2 yi ezer dostum. Hatta çoğu eski kulaklığı ezer.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

https://wraithesports.com/products/qoa-gimlet-iem-kulaklik
Bununla konudaki kulaklık arasında fiyat farkı kadar ses kalitesi farkı var mıdır hangisini almalıyım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@M.A.Y. ama zenci kral fikrin var mı
Qoa Gimlet e o kadar para asla verilmez zaten. Ses kartı (anakarttaki) sağlamsa Chu 2 al geç üzmez.

Fiyat çok güzelmiş. 1 aya yakındır kullanıyorum, öneririm.
(Ekleme) Yakın zamanda 11.11 indirimleri başlayacak belki yurtdışı sitelerinde daha uyguna gelebilir fakat onda da vergi vs. şüphesi var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,175,329
Üyeler
186,605
Son üye
YCGG
Geri