🔥İndirim MOONDROP Chu 2 İEM Kulaklık 749 TL | Wraith E-Sports

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
8,348
Kasmaya gerek yok, bu fiyata alabileceğiniz en iyi kulaklık. Sağlam ses kartı varsa ne Cloud 2 dinler ne de başka bir şey.

119 Db

112 Db

Çok Fark Oluşturur Mu ?

119 Db

112 Db

Çok Fark Oluşturur Mu ?
Olay desibel değil. Malzeme ve ses kalitesi (özellikle oyun performansında) Chu 2 daha iyi bir model. KZ kulaklıkların iyi oldukları tek yön bass konusu, onun dışında KZ TR'de kulaklıkları faazla pahalı satıyor. Aliexpress e bakarsan 3K lık KZ kulaklıkların 1k civarı olduğunu görürsün.

119 Db

112 Db

Çok Fark Oluşturur Mu ?
Hocam desibel ile kulaklık kıyaslanmaz. 100 db üzeri şiddette bir şey dinlerseniz sağır olursunuz :)

Aynen KZ Bas Konusunda İyi , Fiyat Konusunda Klasik Olay .

/ /

bir şey Olmaz .

@miyovsdinie

ne Cloud 2 dinler ne de başka bir şey.
Cloud 2'nin Takstar Pro 80 olduğunu hatırlatmama gerek var mı?

Gerçekten 18$ IEM'in 70$ kafa ustü stüdyo kulaklığından iyi olduğunu düşünene köprüm var satabilirim.

Cloud 2'nin Takstar Pro 80 olduğunu hatırlatmama gerek var mı?

Gerçekten 18$ IEM'in 70$ kafa ustü stüdyo kulaklığından iyi olduğunu düşünene köprüm var satabilirim.
Hayır dostum. 70 dolarlık değil.

2015 yılında 70 dolardan çıkan emektar bir kafa üstünden daha iyi olduğunu diyorum. Chu 2 Cloud 2 yi ezer dostum. Hatta çoğu eski kulaklığı ezer.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

https://wraithesports.com/products/qoa-gimlet-iem-kulaklik
Bununla konudaki kulaklık arasında fiyat farkı kadar ses kalitesi farkı var mıdır hangisini almalıyım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@M.A.Y. ama zenci kral fikrin var mı
Qoa Gimlet e o kadar para asla verilmez zaten. Ses kartı (anakarttaki) sağlamsa Chu 2 al geç üzmez.

Fiyat çok güzelmiş. 1 aya yakındır kullanıyorum, öneririm.
(Ekleme) Yakın zamanda 11.11 indirimleri başlayacak belki yurtdışı sitelerinde daha uyguna gelebilir fakat onda da vergi vs. şüphesi var.

Geri