2500 liraya full face modeller satıyoruz bizBütçe yükseltip en azından full face bişey al derim güvenlik açısından
2500 liraya full face modeller satıyoruz bizBütçe yükseltip en azından full face bişey al derim güvenlik açısından
O kadar zor ya şimdi scooter için o kadar masraf fazla geliyor5 lere çıkarsan MT HELMETS öneririm
Neler var yer neresi2500 liraya full face modeller satıyoruz biz
bu fiyatlarda mt eh denebilirE serfitika yazıyor onlar mı
istanbul bayrampaşaO kadar zor ya şimdi scooter için o kadar masraf fazla geliyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Neler var yer neresi
full face rsv var çene açılır ncr var o fiyatlara veya mt helmetsin yarım kasklarıistanbul bayrampaşa
uygun fiyatlı olanlarıda var 3 e falan bakabilirsinO kadar zor ya şimdi scooter için o kadar masraf fazla geliyor
Neler var yer neresi
3'e var mıdıruygun fiyatlı olanlarıda var 3 e falan bakabilirsin
Bu paralara sanırsam hjc c10 c70 vesaire geliyor onlar daha güvenlikli diye biliyorum5 lere çıkarsan MT HELMETS öneririm
Malzeme ne pekiistanbul bayrampaşa
full face rsv var çene açılır ncr var o fiyatlara veya mt helmetsin yarım kaskları
knk canından pekte önemli değil aslındaO kadar zor ya şimdi scooter için o kadar masraf fazla geliyor
Neler var yer neresi
Elimde bütçe yok 3k kaska versem 2k'da eldüven ve dizliğe gidecekknk canından pekte önemli değil aslındaekipman önemli şey
Ne kadar fiyatıbiraz çıkıp hjc c10 alabilirsin
pek araştırmadım arkadaşımda mt nin 6 7 k lık kaskı vardı yerde sürtündü bir şey olmamıştı ben alacak olsam açıkçası para kazanıyorsam çok bakmam agv falan alırım 7 10k ya düşersem kafam patlamaz en azındanBu paralara sanırsam hjc c10 c70 vesaire geliyor onlar daha güvenlikli diye biliyorum
hocam forumdaki arkadaşlarında dediği gibi merdiven altı kasklar yaniMalzeme ne peki