Motoru satacaksan APP tak, alan adam farklı bir ilden geliyorsa, plaka değiştireceğim desin. Notere verin app'yi yeni plaka bastırsın.motorumun plakası düştü ve bulamadık yeni plaka ücretide baya yüksek bunun yerine app plaka alıp takarsam ne gibi sorunlarla karşılaşırım çok kişi var bu yolu izleyen
Motoru satacaksan APP tak, alan adam farklı bir ilden geliyorsa, plaka değiştireceğim desin. Notere verin app'yi yeni plaka bastırsın.
Satmayacaksan, app yaptırma. Kayıp ilanı vereceksin, ruhsat değişecek, plaka değişecek.
Farkı ne oluyor hocam app nin, neden yasak?tak,tak da benim gibi 4k ceza ye![]()
APP plakalar genelde daha parlak bir yüzeye sahiptir. Standart plakalara göre daha kolay fark edilir. Ayrıca daha ince ya da büyük yazı tipine sahip özel plakalardır. Üzerindeki yazı tipi ve arka plan yasaların belirlediğinden farklıdır.(googleamca)Farkı ne oluyor hocam app nin, neden yasak?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İnternetten baktım şimdi normal plaka gibi gözüküyor anlamadım
2024 sonrası trafiğe çıkan veya plakası değişen bütün motorlarda, QR kod var plakaların üzerinde, ayrıca hologram var. App direk anlaşılıyor. Yazı tipi kalınlık vs durumlara kalmadan, hologram ve QR olmadıgından anlaşılıyor.Farkı ne oluyor hocam app nin, neden yasak?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İnternetten baktım şimdi normal plaka gibi gözüküyor anlamadım
Onları ayarlayabiliyorsun aynısını yapabiliyorsun o fark değil dolayısıyla ama diğer arkadaş açıkladı sağ olsun qr ve hologram yokmuşAPP plakalar genelde daha parlak bir yüzeye sahiptir. Standart plakalara göre daha kolay fark edilir. Ayrıca daha ince ya da büyük yazı tipine sahip özel plakalardır. Üzerindeki yazı tipi ve arka plan yasaların belirlediğinden farklıdır.(googleamca)