Neler Yeni

Motosiklet plakası kayıp app taksam olur mu

SELTAED

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
229
motorumun plakası düştü ve bulamadık yeni plaka ücretide baya yüksek bunun yerine app plaka alıp takarsam ne gibi sorunlarla karşılaşırım çok kişi var bu yolu izleyen

bilgiğim kadarıyla kayıp başvurusunda bulunman lazım yaptırımları olabilir biri bulup plakanla gezerse seninde başın yanar

motorumun plakası düştü ve bulamadık yeni plaka ücretide baya yüksek bunun yerine app plaka alıp takarsam ne gibi sorunlarla karşılaşırım çok kişi var bu yolu izleyen
Motoru satacaksan APP tak, alan adam farklı bir ilden geliyorsa, plaka değiştireceğim desin. Notere verin app'yi yeni plaka bastırsın.
Satmayacaksan, app yaptırma. Kayıp ilanı vereceksin, ruhsat değişecek, plaka değişecek.

Motoru satacaksan APP tak, alan adam farklı bir ilden geliyorsa, plaka değiştireceğim desin. Notere verin app'yi yeni plaka bastırsın.
Satmayacaksan, app yaptırma. Kayıp ilanı vereceksin, ruhsat değişecek, plaka değişecek.
tak,tak da benim gibi 4k ceza ye :D
Farkı ne oluyor hocam app nin, neden yasak?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İnternetten baktım şimdi normal plaka gibi gözüküyor anlamadım

APP plakalar genelde daha parlak bir yüzeye sahiptir. Standart plakalara göre daha kolay fark edilir. Ayrıca daha ince ya da büyük yazı tipine sahip özel plakalardır. Üzerindeki yazı tipi ve arka plan yasaların belirlediğinden farklıdır.(googleamca)

Yeni plaka parasından kaçacağım diye büyük ceza yemeyinde sonra başınızıda ağrıtır bu olay.

2024 sonrası trafiğe çıkan veya plakası değişen bütün motorlarda, QR kod var plakaların üzerinde, ayrıca hologram var. App direk anlaşılıyor. Yazı tipi kalınlık vs durumlara kalmadan, hologram ve QR olmadıgından anlaşılıyor.

APP plakalar genelde daha parlak bir yüzeye sahiptir. Standart plakalara göre daha kolay fark edilir. Ayrıca daha ince ya da büyük yazı tipine sahip özel plakalardır. Üzerindeki yazı tipi ve arka plan yasaların belirlediğinden farklıdır.(googleamca)
Onları ayarlayabiliyorsun aynısını yapabiliyorsun o fark değil dolayısıyla ama diğer arkadaş açıkladı sağ olsun qr ve hologram yokmuş

Geri