Öneri Mount & Blade : Ateş ve Kılıç VS Warband

MEVbaba

80+
Reaksiyon skoru
142
Bannerlond'u 10 senelik sistemimin kaldırmaması sebebiyle oynayamiyorum, YouTube'dan izliyorum. Mount & Blade : Ateş ve Kılıç VS Warband oyunlarından hangisini önerirsiniz?(mod yükleyebilirim)

Warband daha hoşuma gitti açıkçası

Bannerlond'u 10 senelik sistemimin kaldırmaması sebebiyle oynayamiyorum, YouTube'dan izliyorum. Mount & Blade : Ateş ve Kılıç VS Warband oyunlarından hangisini önerirsiniz?(mod yükleyebilirim)
İkisinide çok uzun zamandır oynuyorum. Warbandın dialogları, oynanış süresi, haritanın ve krallıkların verdiği ortaçağ hissi çok daha iyi. Ateş ve kılıç Kuzey Karadeniz kıyısında geçiyor ve 1600'lü yılları konu alıyordu sanırım. Tercih sana kalmış ama ben Warbanddan yanayım çünkü mod yükleyerek oyunu yaklaşık 1000 saat sıkılmadan oynarsın.

Silah , bomba ve bazı ekstra özelliklerinden dolayı (Kendine özel zırh ,silah yaptırma ve paralı asker kampı içerme) M&B FWAS derim fakat mod yükleme gibi düşüncelerin varsa Warbandı almanı tavsiye ederim . Silah işini Warbandda modlar ile de halledebilirsin .

Geri