Yardım MOUSE ÇALIŞMIYOR NASIL DÜZELTİCEM

Mrphy

80+
Reaksiyon skoru
38
darmoshark m3 4k mouse var dün bi anda mouse gitti ve calısmamaya basladı ve farkettim ki sadece kablolu calısıyor kablosuz calısmıyor dongle takınca windowsdan giriş sesi geliyo fakat dongle ısıgı yanmıyo kabloyu cıkarıp dongle a taktığımda mouse kullanamıyorum her türlü şeyi denedim windowsum güncel driverlar güncel pc yi bile sıfırladım ama düzelmiyor nabıcam

darmoshark m3 4k mouse var dün bi anda mouse gitti ve calısmamaya basladı ve farkettim ki sadece kablolu calısıyor kablosuz calısmıyor dongle takınca windowsdan giriş sesi geliyo fakat dongle ısıgı yanmıyo kabloyu cıkarıp dongle a taktığımda mouse kullanamıyorum her türlü şeyi denedim windowsum güncel driverlar güncel pc yi bile sıfırladım ama düzelmiyor nabıcam
al bi tane bilal hanzi koymaz sana

batarya gg yada wirelees kısmı gg

Eğer programında alıcı eşleme yoksa. Yeniyse de servise göndere bilirsin yanlış hatırlamıyosam wraith espor getiriyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,383
Üyeler
183,418
Son üye
thenyxx
Geri