Neler Yeni

mouse çift tıklama sorunu

JumboG4rid3s

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,243
İsim
ömer faruk
İlgilendiği Kategoriler
ZORT
O zaman sorun yoktur veya denk gelmedi. Sizde de çift tıklamıyor dediniz. Bende arada kaldım şimdi. Biraz daha kullanmaya devam edin. Sorun devam ederse garanti deneyin.
haklısınız yardım için sağolun ama gerçekten bu mouse beni yıldırdı plastiğinden gıcır gıcır ses geliyor o kadar kalitesiz ki normal elimle tutup oyun oynarken içinde ki switch nin üstünde ki plastik kırıldı allahtan çok sorun yaratmıyor bana bu mouse konularında lütfen beni etiketleyin aldırmayım bu mouseyi

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,267
İsim
Berk Atmaca
haklısınız yardım için sağolun ama gerçekten bu mouse beni yıldırdı plastiğinden gıcır gıcır ses geliyor o kadar kalitesiz ki normal elimle tutup oyun oynarken içinde ki switch nin üstünde ki plastik kırıldı allahtan çok sorun yaratmıyor bana bu mouse konularında lütfen beni etiketleyin aldırmayım bu mouseyi
Valla en son mouse'umun sensör gidince kırmıştım. Arkadaştan 1 haftalığına everestin milli mouseu varya onu aldım. 3 ay oldu geri vermedim onunla idare ediyorum :D

JumboG4rid3s

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,243
İsim
ömer faruk
İlgilendiği Kategoriler
ZORT
Valla en son mouse'umun sensör gidince kırmıştım. Arkadaştan 1 haftalığına everestin milli mouseu varya onu aldım. 3 ay oldu geri vermedim onunla idare ediyorum :D
birde ben kötü sensorlü mouseler ile hiç idare edemiyorum oyunları düşük sens ile oynuyorum bu mouseye bir şey olursa anında para verir başka yeni mouse alırım

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,267
İsim
Berk Atmaca
birde ben kötü sensorlü mouseler ile hiç idare edemiyorum oyunları düşük sens ile oynuyorum bu mouseye bir şey olursa anında para verir başka yeni mouse alırım
Uzun zamandır rekabetçi oyun oynamıyorum ya. Yoksa çoktan yenisini almıştım. Klavye neyse de mouse çok önemli aga.

JumboG4rid3s

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,243
İsim
ömer faruk
İlgilendiği Kategoriler
ZORT
Uzun zamandır rekabetçi oyun oynamıyorum ya. Yoksa çoktan yenisini almıştım. Klavye neyse de mouse çok önemli aga.
evet çok haklısın eski klavye ile iyi kötü oynarsın ama eski mouse ile çok sıkıntı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,218
Üyeler
160,991
Son üye
eatyoualive67
Top Bottom